Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

„Семейството“ се завръща с втори сезон

От 9-и юли започва излъчването на втория сезон на рейтинговата драматична сага „Семейството“. Новите епизоди ще бъдат показани на мястото на приключващият „Доброта“ от 21.30 часа по BTV Story.

Главните роли в сагата се изпълняват от звездите на турското кино Серенай Саръкая и Къванч Татлъту. Серенай пресъздава образа на психоложката Девин Акън, която се влюбва в мафиота Аслан Сойкан (Къванч). Съдбовната им среща променя живота на техните близки. Девин тайно започва да подлага на терапия Джихан, по-големият брат на Аслан, за да му помогне да преодолее психологическите травми от детството. Тайната за сеансите застрашава брачните отношения между Девин и Аслан особено когато той планира да прехвърли управлението на семейния бизнес на Джихан, за да могат да започнат нов живот.

В последния епизод от първи сезон Джихан узнава, че е осиновен и че бащата на Аслан е отговорен за убийството на неговите родители. Решен да получи възмездие, Джихан определя среща на Аслан в имението. Джихан прострелва Аслан и го обвинява, че е искал да му прехвърли управлението на бизнеса, за да изкупи вината на баща си. Аслан обяснява, че единствената му цел е била да създаде свое семейство. Джихан отново се прицелва в Аслан, когато Девин го прострелва в гръб. Появява се и Хюлия. Аслан и Джихан губят съзнание.

Почитателите на сериала предстои да научат дали Еко, дясната ръка на Аслан и Ямур, сестрата на Девин, отново ще открият път един към друг. Еко разтрогва годежа им, след като Хюлия, майката на Аслан, разкрива пред родителите му, че тя е била компаньонка.

В новините епизоди актьорът Виктор Танев отново ще озвучава екранния герой на Къванч. Танев досега е отговарял за дублажа на всички роли на Татлъту в излъчваните в България сериали с негово участие.

Материалът „Семейството“ се завръща с втори сезон е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Днес (05-ти юни) в “Огледален свят” Мехмет разбира, че

admin

Тази вечер в „Много мой човек“

admin

bTV спира "Спасители в планината"

admin

Утре (01-ви юни) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

“Ти разкажи Черно море”: Тахир се излага на голям риск

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy