Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 172 – Пахи тайно се омъжва!

Анупама се наслаждава на деня си в колежа, обядва със съучениците си и пише любовно писмо на Анудж. Ванрадж се кара на Анупама по телефона, че е знаела истинските намерения на Адхик, и я обвинява, че е скрила истината и е съсипала живота на Пахи. Той пита Анупама дали ще игнорира децата си заради училището. Тя му казва да се погрижи за Пахи, докато тя свърши.

Семейство Шах спорят за решението на Анупама да даде приоритет на образованието си, като Хасмук подкрепя Анупама, докато Лила и Ванрадж изразяват недоволство. Анудж се кара на Барха, че е разкрила истината за Адхик пред Шах преди Дивали.

Ану подготвя стихотворение за завръщането на Анупама от колежа. Семейството с вълнение очаква Анупама и я пита за първия ѝ ден в училище. Анупама решава да започне да се подготвя за празнуването на Дивали. Адхик и Пахи се срещат тайно. Първоначално Анупама отказва да посети къщата на Шах, но се съгласява след молбата на Хасмук.

Анупама посещава Шах, където Лила я критикува, че е пренебрегнала Пахи. Анупама научава, че Барха е казала на семейството за истинските намерения на Адхик в началото на връзката му с Пахи. Ванрадж разкрива, че планира да изпрати Пахи в друг град, за да е далеч от Адхик. Анупама и Ванрадж не са съгласни как да се справят със ситуацията с Пахи, като Анупама иска първо да се съсредоточи върху Дивали.

Вижте също..

Моето име е Мелек – Епизод 62 (Ето какво ще видим) 19-ти декември

admin

Утре (31-ви януари) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

„Моето име е Мелек“, еп.218: Дефне решава да се опита да върне Зюмрют!

admin

Откраднати мечти – Епизод 136 (Ето какво ще видим) 11-ти декември

admin

Утре (01-ви декември) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy