Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп. 148 и 149 – Сейран заплашва Пелин!

Абидин разкрива на Ферит, че Сертер следи Кая. Разтревожен за братовчед си, Ферит се намесва, за да го защити. В същото време, Сертер, обсебен от желанието си да си върне Пелин, я напада. Кая, решен да я защити, се изправя срещу него. Ферит и Абидин пристигат навреме, за да му помогнат. В този хаос, Пелин шокира всички с разкритието, че Сертер я бил упоил, когато е забременяла. Ферит, осъзнавайки манипулацията, предупреждава Кая да не се доверява сляпо на Пелин.

Абидин и Ферит се изправят срещу Сертер. Ферит го предупреждава да стои далеч от семейството му и го призовава да осъзнае истинската същност на Пелин. Когато се прибира в имението Ферит разкрива всичко на Сейран. Тя е объркана от новата връзка между Пелин и Кая. Междувременно, Гюлгюн, Асуман и Ифакат кроят план да изгонят Хатидже и Халис от имението.

Сейран отива да се конфронтира с Пелин. Тя я обвинява, че се опитва да раздели сестра ѝ и Кая. Пелин, в отговор, хвърля бомба, като заявява, че според нея Ферит не може да има деца. Не само това, но тя намеква, че Суна изпитва чувства към Ферит. Разгневена Сейран заплашва Пелин, че ще я убие, ако не се махне от живота им.

Вижте също..

„Златно момче“, еп. 132 – Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

admin

Майката на Пелин иска среща със Сейран

admin

Утре (29-ти август) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

„Опасно изкушение“: Скрити желания, открити тайни

admin

Празнична програма на БНТ 1 за Трети март

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy