Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп. 150 и 151 – Сейран е отвлечена!

Хатидже разкрива, че сестрата на Океш е изпратила главата, но премълчава истинската причина. Като млада в Антеп, Хатидже се страхува, че съседката на име Мезиде ще стане съпруга на любимия ѝ Халис. Ревнувайки, Хатидже урежда Мезиде да бъде отвлечена и хвърлена в яма с вар, което я обезобразява. Халис, разтърсен от зловещия акт, е убеден, че в имението има предател.

Корханови отиват на погребението на Океш. Акин се държи съмнително, което събужда подозрения у Ферит за негови скрити намерения. Сейран, от своя страна, не може да повярва, че Акин е замесен.

Междувременно, Хатидже поема юздите на имението. Тя бързо заявява, че или всички обитатели ще се подчиняват на новите правила, или ще трябва да напуснат имението. Тя нарежда в имението да не се пускат чужди хора и никой да напускат имението без предупреждение. Халис подкрепя съпругата. По-късно Асуман е бясна, че любовника ѝ не може да влезе в именито. Хатидже забранява и на Шехмуз да идва без предупреждение.

Вижте също..

Утре (14-ти ноември) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

Утре във "Вавилон": Ирфан разбира, че Дениз е син на Егемен (1 октомври)

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

Утре в "Трима братя, три сестри 2": Хуан Давид отблъсква Росарио; Ромина иска Дуван да се сприятели с Химена (13 септември)

admin

Мрежа от лъжи – Епизод 74 (Ето какво ще видим) 17-ти януари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy