Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 173 – Пахи и Адхик търсят убежище при Анупама!

Анупама се разкъсва между любовта си към Пахи и гнева си от нейните действия. Когато Пахи я пита дали ѝ прощава, Анупама казва, че не ѝ прощава. Въпреки това тя решава да отведе Пахи и Адхик в къщата на Кападия. Анупама иска Пахи да разбере последствията от своя избор. Ануж се опитва да помогне на Пахи и Адхик да си вземат багажа. Анупама го спира.

Самар с разбито сърце вижда как Пахи си тръгва. Той заръчва на Адхик да се грижи добре за Пахи и го заплашва, ако не го направи. Казва на Пахи да слуша майка им. Анупама взема със себе си Пахи и Адхик, за да започнат нов живот в къщата на Кападия.

Анупама, Ануж, Адхик и Пахи пристигат в къщата на Кападия. Барха е ядосана на Адхик, че се е оженил тайно за Пахи, и прави сцена. Тя се кара на брат си, че е предал доверието ѝ, и предрича, че бракът им ще се провали. Предупреждава Пахи, че любовта на Адхик не е истинска и съвместният им живот ще бъде нещастен. Анупама и Ануж се опитват да успокоят Барха, но тя отказва да приеме ситуацията. Анупама и Ануж защитават решението си да приемат Пахи и Адхик, като казват, че не са могли да ги оставят без дом.

Вижте също..

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 33

admin

bTV спира излъчването на “Опасно изкушение”

admin

Днес (28-ми ноември) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Почукай на вратата ми": (17 август)

admin

Утре в "Наследство": Яман открива къде са настанени Сехер и Юсуф, отива там, но Али го (13 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy