Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

Неслихан, Мурат и Бату се връщат вкъщи. Нехир не се отделя от брат си. Гюлсерен се притеснява за здравето на момчето, като смята, че то може да е вдишало дим. Неслихан успокоява Гюлсерен, че вече са показали Бату на лекар и той е добре. Атила пристига в къщата на Мурат. Шахика прегръща комисаря и му благодари, че е спасил внука ѝ, като отбелязва, че той се е втурнал в пожара, рискувайки собствения си живот. Мурата се стряска от думите на Шахика.

– Ние също щяхме да се хвърлим в огъня, за да спасим сина си, но полицията не ни позволи.

Неслихан отбелязва, че ако не е бил Атила, все още са щели да търсят Хандан. Бату признава на Атила, че и той иска да стане полицай. Мурат пита дали Хандан е бил задържан. Атила обяснява, че все още не са успели да проследят Хандан, затова е наредил на вратата на къщата им да бъде поставена охрана. Бату разказва на Атила, че е помолил майка си да му купи пистолет, но майка му не му е позволила. Атила обещава, че ще му купи каубойска шапка и те ще играят заедно в градината.

Мурат променя лицето си и съобщава на сина си, че чичо полицай има много работа и си тръгва. Атила приема намека и се отправя към вратата. Неслихан настига Атила и още веднъж му благодари за помощта.

Мурат излиза на двора и се обръща към Атила.

– Атила!

– Има ли проблем?

– Нямам никакви проблеми, освен теб.

– Е, какво да кажа? Така ще бъде и занапред.

– По дяволите, ти си истински шоумен. Да се хвърлиш пръв в огъня, да си играеш на каубой с Бату и всичко това… Неслихан е наивна, тя ти вярва, но аз не вярвам на това. Виждам много ясно какво се опитваш да постигнеш.

– Прав си. Трябва да си сляп, за да не го видиш. Всичко, което правя, е за Неслихан и не искам да го крия. По-добре свикни с това. Докато Неслихан ме иска, аз ще бъда до нея и децата.

– С кого ще бъдеш ти? С моето семейство?

Атила няма време да отговори, защото Неслихан излиза от къщата и предлага да придружи Атила до колата.

Докато Атила си тръгва, Неслихан напомня на бившия си съпруг, че Атила е спасил сина им. Мурат смята, че не Атила е този, който заслужава благодарност, а Дамла. В края на краищата тя е тази, която им е казала за Хандан. Неслихан отбелязва, че докато са преследвали Хандан, Атила вече е открил мястото, където е бил скрит Бату.

Вижте също..

Утре (21-ви юли) в “Богатите също плачат” Сорая се опитва да

admin

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 120

admin

Утре (24-ти април) в “Ямата” Джумали търси един от хората

admin

Утре в "Богатите също плачат": Луис Алберто предлага брак на Мариана (21 юни)

admin

Ще връщан Сейран в родното й място

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy