Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 175 – Барха сее раздор между Анупама и Пахи!

Анупама подарява традиционен сари на Пахи, но Пахи се обижда и критикува сарито, че е евтино. Адхик защитава жеста на Анупама, като напомня на Пахи, че сарито е избрано с любов. Без да се трогне, Пахи настоява да си купи дизайнерско сари. Пахи критикува вкуса на Анупама, като го нарича евтин. Анупама отказва да бъде манипулирана и казва на Пахи, че може да носи леенга за приема, но по-просто облекло за церемонията. Адхик уверява Анупама, че Пахи ще облече това, което Анупама е избрала. Барха замисля нещо.

Ануж, Анупама, Пахи и Адхик посещават семейство Шах. Ванрадж е разстроен, като вижда дъщеря си. Кинжал посреща Анупама, която се кани да вземе бебето. Пахи го грабва преди Анупама да успее. Барха изкушава Пахи с много скъпа леенга, която Пахи веднага поисква за сватбата. Лила не харесва цената на леенгата. Пахи пренебрежително казва на Лила, че това не я засяга, тъй като Ануж плаща. Лила казва, че Пахи ограбва Ануж. Пахи моли Лила да не я поучава като Анупама. Барха подхвърля, че е избрала подхождащ костюм за Адхик. Адхик остава безмълвен по време на разговора.

Кавия настоява Пахи да обмисли възможността да облече по-просторен тоалет за сватбената церемония, като се позовава на желанието на Анупама. Пахи се противопоставя, като напомня на Кавя, че тя не е носила “семпли дрехи” за собствената си сватба. Кавия се защитава, като обяснява разликата с мястото на провеждане на съответните церемонии. Разговорът прераства в спор.

Вижте също..

Епизод 55 (Ето какво ще видим) 11-ти юни

admin

Моето име е Мелек – Епизод 220 (Ето какво ще видим) 05-ти август

admin

Утре в "Домът": (6 май)

admin

„Наследство“ еп.313: Сехер не може да прости на Яман за лъжата!

admin

Утре (28-ми февруари) В „Не ме оставяй“ Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy