Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 176 – Анупама отменя сватбата!

Ану учи на танци Адхик, Джи Кей, Анкуш и Ануж, като обяснява, че Самар е изпратил видеоклип, за да упражняват лесните стъпки, а той ще преподава трудните. Анупама хвали усилията на Ану и въпреки критиките на Барха, Анупама е доволна от танца. Анупама получава обаждане от Самар и решава да посети къщата на Шах със семейство Кападия. Барха остава в къщата.

В дома на семейство Шах Пахи пада и Ванрадж ѝ се притичва на помощ. Пахи плаче и моли за прошка, но Ванрадж я отхвърля. Самар и Паритош я развеселяват и танцуват заедно. Ванрадж е наблюдаван от Кавия, която се усмихва. Шах и Кападия се наслаждават на танците с Пахи, Самар и Паритош, но Пахи забелязва, че Адхик не е там. Ануж уверява Пахи, че Адхик ще се присъедини към тях по-късно. Лила моли Анупама да убеди Ванрадж да присъства на празненството, но Анупама отказва да го моли повторно.

Ануж използва обратна психология върху Ванрадж, като му предлага вместо това да отиде в Мумбай. Лила се съмнява в намеренията на Ануж, но той ѝ казва да изчака резултатите. Междувременно Барха манипулира Пахи да повярва, че Ануж и Анупама са пратили Адхик в офиса умишлено, което разстройва Пахи.

Вижте също..

​Краси Радков, Ивет Горанова и Станислава Ганчева в Бягство към победата 2

admin

Ферит вижда изневярата на баща си

admin

Празнична програма в ефира на NOVA за 3 март

admin

Днес (20-ти септември) В “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Дилан Чичек Дениз критикувана за пластична интервенция

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy