Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

Неслихан ръководи организацията на празненството в чест на 25-годишнината от основаването на Аргун Холдинг. Атила се обажда на Неслихан и му казва, че отива в прокуратурата. Преписката по делото включва много документи, доказващи присвояването на средства от Мурат. Ако Юксел бъде освободен, Мурат ще бъде изправен пред съда. И ако Дамла свидетелства срещу него, той няма да може да се измъкне от отговорност. Неслихан обещава да поговори с Дамла.

Мурат спира Балкан и го пита какво прави. Балкан му казва, че е зает с организацията на партито. Мурат се ядосва, че Балкан работи за врага, и си тръгва.

Неслихан моли Гюлсерен да покани майка ѝ в ресторанта, за да могат да се подготвят за партито на спокойствие. Неслихан обяснява, че иска да направи изненада на майка си.

Гюлсерен научава от Шахика, че Дамла вече живее в къщата за гости на Неслихан. Гюлсерен се обажда на племенника си и му казва къде се крие Дамла от него.

Неслихан идва в къщата за гости на Дамла. Дамла си мисли, че Неслихан е дошъл да злорадства. Неслихан ѝ напомня, че не прилича на нея. Дамла се изповядва:

– А аз винаги съм искала да бъда като теб. Опитвах се да те заместя.

– Аз не знам. Отстрани сигурно е изглеждало, че имам прекрасен живот, но изобщо не беше така.

– Дали не беше? Нима животът ти не беше прекрасен? Вършех каква ли не работа, за да имам живот като твоя. А ти, за да не ми дадеш Мурат.

– Точно така. Направих го, за да защитя семейството и децата, за които работих толкова упорито. Страхувах се да не ги загубя. Ако това е разбиващо за теб, тогава да, направих го.

Дамла със сълзи на очи отбелязва в какво се е превърнала заради мъжа, за когото е полагала толкова усилия. Мъжът, когото е обичала толкова много, забива нож в гърба ѝ. Но дори и това е изтърпяла. И то само за да бъде обичана. Неслихан отбелязва, че Мурат никога не е обичал никого.

– Търсил си любовта на грешното място.

– Аз я търсех навсякъде. Търсех я навсякъде, където отидох. Молех за любов… но не я намерих.

Сядайки до Дамла, Неслихан ѝ напомня, че е загубила всичко, което е имала, заради Мурат. Той ѝ е отнел всичко. Всичко, което ѝ принадлежи. Но тя ще си върне всичко. Тя вече си е върнала децата. Остават ѝ само компанията и къщата. Дамла разбира, че Неслихан е дошла при нея, за да я накара да ѝ върне Мурат. Неслихан отбелязва, че ще си върне всичко и без нейна помощ. Ако тя помогне, ще е по-лесно, ако не помогне, ще е по-трудно. Така или иначе, Мурат ще получи това, което заслужава.

Неслихан притиска Дамла да предаде Мурат на полицията и ѝ напомня колко много злини е причинил и на двете. Неслихан уверява Дамла, че ако тя каже на полицията дори за присвояването на Мурат от тяхната компания, той ще си получи заслуженото. Дамла, спомняйки си, че Мурат знае за убийството на Корай, не може да го предаде. Дамла облича якето и обещава на Неслихан, че никога повече няма да я види.

Неслихан хваща ръката на Дамла и осъзнава каква е причината:

– Корай. Ти си убила Корай и Мурат знае за това. Това ли е причината?

– Това не е вярно. Не съм убила никого. – Дамла изтръгва ръката си и куцукайки се измъква от къщата за гости.

Неслихан тича след Дамла и иска да разбере защо е дала на Мурат къщата и компанията. В този момент в двора на къщата на Неслихан се появява Сарп:

– Дамла! Къде отиваш? Дори не си казахме довиждане.

Вижте също..

“Скъпа мамо“, еп. 56 – Мелек крои план! Ще успее ли да раздели Назлъ и Мурат?

admin

Утре в "Почукай на вратата ми": Еда, Серкан и останалите стават заложници на (2 октомври)

admin

Днес (26-ти април) в “Наследство” Яман е бесен, убеден, че

admin

Обзорът на годината в „Епизод 365” по NOVA

admin

Утре (31-ви декември) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy