Image default
Всички Сериали Интересно

“Скъпа мамо” – Назлъ е на улицата в безсъзнание


Асуде не разбира къде може да е изчезнала Назлъ. Зейнеп също търси майка си, защото иска да й каже нещо важно. Мурат намира Назлъ на улицата в безсъзнание и я откарва в болницата. Мелек казва на Зейнеп, че майка й и баща й са отишли да пазаруват. Тя може да играе с Хатидже и след това майка й ще се върне. Асуде е много разстроена и не може да повярва, че ще трябва да преживеят същото отново. Те няма да могат да издържат това и как ще обяснят всичко на детето?

Мелек моли Асуде да не се тревожи толкова много и обещава, че ще направи всичко необходимо, за да предпази Зейнеп от последствията на поведението на Назлъ. Мурат изпраща съобщение на Мелек, в което казва, че е в болницата заедно с Назлъ.

Ойя отива в кафенето и вижда Керем в компанията на непознато за нея момиче. Керем представя Шуле и казва, че тя е помощничка на Йълдъз, а също и най-добрата й приятелка. Шуле разказва на Ойя, че днес Йълдъз е получила грамота за защита на правата на жените и в знак на благодарност за това, че е помогнала на много от тях да се върнат към нормалния си живот. Ойя моли да предадат нейните поздравления и пожелава на Йълдъз още много успехи.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК



„Скъпа мамо“ – Назлъ е на улицата в безсъзнание

Вижте също..

Утре в "Богатите също плачат": Мариана и Луис Алберто се оказват (26 май)

admin

Тази седмица в „Откраднати мечти“

admin

Утре (05-ти април) в “Черно-бяла любов” Единият от похитителите

admin

Севда Ергинджи в очакване на истинската любов

admin

„Скъпа мамо“, еп. 63 – Неочаквани чувства се пораждат между Назлъ и Мурат!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy