Image default
Всички Сериали Интересно

“Скъпа мамо” – Търсят Зейнеп


Мурат вижда, че Мелек носи на ръце Зейнеп и дъщеря му изглежда изплашена. Мурат започва да пита Мелек какво се е случило. Но тя отговаря, че този разговор не трябва да бъде в присъствието на Зейнеп, защото тя току-що се е успокоила. Фуркан и Назлъ продължават да търсят Зейнеп навсякъде, но опитите им не дават резултати.

Назлъ предполага, че Зейнеп може да се е върнала у дома и тогава заедно с Фуркан отиват в имението. Мелек моли Мурат да не се притеснява много, защото тя е намерила Зейнеп и я е върнала вкъщи цяла и невредима. Но Мурат трябва да знае какво се е случило. Затова той моли Мелек да не крие нищо от него. Всичко започва, когато Мелек отива на площадката и там вижда Зейнеп, която се люлее на люлките.

Назлъ никъде я няма и Мелек започва да се притеснява, че Зейнеп е оставена сама. Когато Зейнеп вижда Синан, тя побягва към нея, но си извива глезена и пада. Назлъ никъде я няма и тогава Мелек решава да вземе Зейнеп и да я отведе вкъщи. Тя не може да чака Назлъ, защото трябва да обработи раната на Зейнеп. Но не иска да направи нищо лошо. Мурат благодари на Мелек и се ядосва много на Назлъ, че е оставила Зейнеп съвсем сама.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК



„Скъпа мамо“ – Търсят Зейнеп

Вижте също..

Утре (05-ти април) в “Ямата” Джелесун и Меке лежат

admin

„Доброта“, еп. 51 : Неслихан се намира в извънредно тежко положение

admin

Утре (14-ти февруари) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

„Три сестри“, еп. 78: Тюркян разкрива картите си – какво ще се случи…

admin

Утре в "Мистър Грешен": Йозгюр и Езги остават на самотен остров (7 септември)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy