Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 178 – Ануж и Анупама защитават Димпъл от бандити!

Самар обсъжда с Паритош добрата новина, че Кинжал го е препоръчала да работи при нея, като хвали Кинжал. Паритош се сравнява с Ванрадж, докато Самар се опитва да го развесели.

Паритош изразява гордостта си от Кинджал, че справя с домашната работа и бебето. Пахи, която поръчва храна, вижда Самара и Паритош и се ядосва.

Момчетата продължават да безпокоят Анупама, Ануж, Димпъл и Нимрит. Ануж предлага на Анупама да се обади на Хасмук, но той е вдига, затова тя се опитва да се обади на Самар. Анупама научава, че Пахи се е преместила близо до къщата на Шах, което я дразни. Момчетата отново тормозят Димпъл и Ануж се ядосва, иска да се сблъска с тях, но Анупама го успокоява. Димпъл отива до тоалетната, а Анупама я придружава. Димпъл разпитва за Пахи.

Междувременно Самар и Паритош помагат на Адхик, докато Пахи размишлява върху решението си да се премести близо до семейство Шах. Тя обвинява Анупама, че е разрушила мечтата ѝ да се наслаждава на живота в имението на Кападия. Пахи продължава да е твърдо решена да не върши никаква работа, смятайки себе си за принцеса.

Вижте също..

„Пантанал“, еп.15 – какво ще се случи…

admin

Опасни улици – Сезон 16 Епизод 23 (Ето какво ще видим) 06-ти март

admin

„Почукай на вратата ми“, еп.67 – какво ще се случи…

admin

“Наследство”: Яман ревнува бясно Сехер

admin

Днес (08-ми август) в “Трима братя, три сестри 2” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy