Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

Лила се опитва да убеди инспектора да си тръгне, като признава провинението на Пахи, но намеква, че семейните кавги са нормални и трябва да се решават насаме. Инспекторката отвръща, като пита дали Лила смята, че полицаите са продавачи, които могат да бъдат освобождавани по желание. Хасмук се извинява от името на Лила и се съгласява с оплакването на Барха, като моли инспектора да задържи Ванрадж и Пахи. Това шокира всички. Пахи моли Анупама за помощ, а Анупама пита дали Пахи е готова да разреши всички проблеми.

Пахи признава на инспекторката, че е изпратила странно съобщение на Адхик и съжалява за действията си. Инспекторката порицава Пахи за това, че злоупотребява със законите, предназначени да защитават жените. Пахи се извинява, а инспекторката отбелязва, че родителите е трябвало да се справят по-добре със ситуацията. Тя освобождава Ванрадж и Пахи, като изисква от Ванрадж да подпише документ, че Пахи няма да повтаря подобни действия. Ванрадж се подчинява и се извинява.

Ануж съветва Адхик и Пахи да решат дали искат да останат заедно. Барха и Анкуш насърчават Адхик да промени решението си за връзката. Осъзнавайки грешката си, Пахи се извинява на Адхик. Адхик предлага да живеят отделно за известно време. Това шокира всички.

Адхик решава да се дистанцира от Пахи и напуска къщата на Шах заедно с Барха, Анкуш, Ануж, Анупама и Димпъл. Пахи, разплакана, се опитва да спре Адхик и го прегръща, молейки го да не си тръгва и извинявайки се за поведението си. Адхик моли Пахи да се контролира и настоява, че е уморен от драмата и има нужда от почивка.

Вижте също..

Утре в "Опасни улици": (29 март)

admin

Загуба – Епизод 18 (Бг суб) ФИНАЛ

admin

“Ти разкажи, Черно море”: Ведат вече не търси Нефес, за да я върне, той иска да я убие

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Юрани тръгва по лош път; Лейди мечтае да (24 март)

admin

Моето име е Мелек – Епизод 120 (Ето какво ще видим) 08-ми март

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy