Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

В същото време Али виждайки Дуйгу пред себе си я пита какво прави тук, а Дуйгу прави опит да поговори с Али, но той я спира още в началото, като ѝ казва, че ако не е въпрос на живот и смърт, изобщо не иска да говори с нея. Изненадана, Дуйгу настоява и моли да му каже, че е там, тъй като се чувства задължена към него за сдобряването ѝ с майка ѝ. Али отново настоява, че тя не му дължи нищо и я моли да си върви.

Вкъщи Али сваля часовника, който Дуйгу му подари, защото си дава сметка, че те са просто колеги и нищо повече. На следващата сутрин в участъка Али решава да бъде много строг и студен с нея. Колкото повече Дуйгу се приближава до него, толкова повече Али се отдалечава.

Случайно Дуйгу намира и медальона, който Али е купил за нея, но тя не знае това. Дуйгу си мисли, че Али го е купил за Кираз и го пази, затова му се извинява.

Али иска да предаде на Фърат разселването, което той води заедно с Дуйгу. Фърат казва, в момента е много натоварен и не може да го поеме. Дуйгу се опитва да му каже на Али, че тя може да продължи сама. Али избухва пред всички, оставяйки ги без думи.

Вижте също..

Утре в "Ти разкажи, Черно море": Сание притиска Тахир; Изписват Фатих от болницата (3 август)

admin

Утре (17-ти ноември) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

Неслихан Атагюл и Кадир Доулу очакват първа рожба

admin

Утре в "Доктор Чудо": (31 март)

admin

“Вятърничав”, еп. 68 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy