Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Наследство“ еп.337: Сехер тайно се среща с майката на Яман!

Докато Али сам се опитва да намери Дуйгу му се обажда Семра, майката на Дуйгу, която казва на Али, че вчера Дуйгу не се е прибрала, а сега се е опитал да ѝ се обади, но тя не ѝ вдига и се е притеснила. Али лъже Семра, че цяла нощ са работили, а сега са на операция и Дуйгу сигурно не е чула телефона си.

В същото време Ибо, Кара и Фърат са на мястото, където хората на Джафер обградиха и стреляха в Дуйгу. Те няма как да се свържат с комисар Али, защото батерията на телефона му е паднала.

Тримата са шокирани от кървавите следи оставени на земята и се чудат какво може да са направили с тялото на Дуйгу, дали са го закопали или захвърлили някъде.

В същото време Али проследява един от хората на Джафер и успява да открие самия Джафер, който казва, че винаги отмъщава на предателите, но не ги убива веднага. Той подчертава, че е подложил Дуйгу на бавна смърт.

Али принуждава Джафер да му каже къде се намира Дуйгу, която се бори за живота си. Али веднага я извежда оттам и я откарва в болницата, където за щастие Дуйгу се оправя много бързо,

Али ѝ се извинява за поведението си, оправдавайки се, че е много съкрушен и уморен след смъртта на татко Ариф, но Дуйгу не му е обидена.

Вижте също..

Епизод 50 (Ето какво ще видим) 03-ти април

admin

Утре (22-ти юли) в “Домът, в който си роден, е твоята съдба” Мехди казва на стареца, че

admin

Утре в "Доктор Чудо": Адил е променил живота на Мухсин (2 август)

admin

“Ти разкажи, Черно море”: Залавят Ведат

admin

Епизод 61 (Ето какво ще видим) 18-ти септември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy