Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 194 – Коя майка ще спечели сърцето на Ану?

Ситуацията ескалира, тъй като емоциите се разпалват, а Мая се обръща към Анупама с призив за връзката между майка и дете. Aнупама ѝ се кара за въздействието, което действията ѝ са оказали върху Ану. В крайна сметка, въпреки възраженията на Ануж, Анупама позволява на Мая да види за кратко спящата Ану, което предизвиква допълнително напрежение между Ануж и Анупама.

Барха се чуди за това, че Анупама е сигурна за Мая, а Анупама ѝ отговаря, че една майка може да разпознае намеренията на друга майка. Тя смята, че Мая сигурно има доказателства, който да подкрепят твърденията ѝ, иначе не би предизвикала Ануж. Анкуш остава скептичен, но Анупама настоява да признаят истината.

Междувременно Мая се грижи за Ану. Ануж се бори с мисълта, че ще загуби Ану заради Мая, която я е изоставила в миналото. Въпреки опитите на Анупама да го успокои, Ануж се опасява, че Анупама съчувства повече на болката на Мая, отколкото на съдбата на дъщеря им. Мая намира снимка на нея и Ану, което засилва решимостта ѝ да си върне дъщерята.

Вижте също..

Кой е влюбен в Назлъ?

admin

Моето име е Мелек – Епизод 112 (Ето какво ще видим) 27-ми февруари

admin

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 124

admin

Скъпа мамо – Епизод 57 (Ето какво ще видим) 21-ви юни

admin

Халил се бори с бившия съпруг на Мелек

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy