Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Вълнуващи кино вечери с телевизионните премиери по bTV Cinema през август

Сред премиерните заглавия в понеделник вечер филмовият канал на bTV Media Group ще предложи на зрителите и приключенската историческа драма с Венсан Касел и Олга Куриленко „Императорът на Париж“ („L’Empereur de Paris“, 2018 г.). Лентата представя истинската история на легендарния френски детектив от XIX век Йожен Франсоа Видок. Ловък престъпник и майстор на бягството от затвора, Видок често сменя градове и професии, докато не е нает от правителството на Наполеон, за да спаси Париж от нарастващата престъпност. Познавайки подземния свят отвътре, Видок става най-успешният детектив на своята епоха и истинският „император на Париж“.

Част от касовата селекция на bTV Cinema през август са и „Убий ирландеца“, „Матрицата: Възкресения“, „22-ра миля“, „Интерстелар“, „Париж експрес“, частите на „Дивергенти“, „Сикарио“, „Агент Коди Банкс“, „Зрителна измама“, „Мис Таен агент“ и др.

От 7 до 30 август, в дните от сряда до петък от 19:00 ч., зрителите ще имат възможност да проследят и трите сезона от британската криминална поредица „Шерлок“ („Sherlock“). Най-известният детектив в света, в чийто образ се превъплъщава Бенедикт Къмбърбач, се завръща в ХХІ век такъв, какъвто би трябвало да бъде – модерен, сложен и опасен…

Вижте също..

Епизод 360 (Ето какво ще видим) 02-ри септември

admin

Моето име е Мелек, еп. 159: Йомер е тежко ранен и си е загубил паметта!

admin

Епизод 76 (Ето какво ще видим) 14-ти май

admin

Утре (10-ти май) в “Не ме оставяй” Емре настига Елиф и я пита

admin

Утре (27-ми март) в “Ти разкажи Черно море” Нефес и синът ѝ

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy