Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 199 – Анупама пред труден избор!

Рахи предлага да се наеме мъж да помага на Паритош. Рахи твърди, че кариерата и животът на Кинджал не бива да бъдат спирани заради състоянието на съпруга ѝ. Тя настоява, че семейството има нужда от допълнителна помощ, за да се справи със ситуацията. Кинджал подкрепя предложението на майка си и твърди, че Шах не могат сами да се справят с грижите за Паритош.

Ану настоява да спи при Ануж и Анупама, като ги моли, докато те не се съгласят. Те я утешават със сладолед, докато Мая гледа, чувствайки се пренебрегната. Барха казва на Мая да не губи време, тъй като Анупама вече дава на Ану цялата любов, от която се нуждае.

Хасмук и Лила съветват Ванрадж да си почине, но той казва, че не е уморен. Те го подтикват да се погрижи за себе си в името на семейството. Кавия съобщава на Ванрадж, че ще закъснее, а Ванрадж ѝ отговаря спокойно, с което я изненадва. Ванрадж размишлява как всичко е било по-безпроблемно, когато Анупама се занимавала с всичко, и моли Лила да не въвлича Анупама в техните проблеми, тъй като тя трябва да се съсредоточи върху собственото си семейство.

Вижте също..

Утре във "Вятърничав": Бременност (15 август)

admin

Утре (03-ти ноември) в “Бараж” Ето какво ще видим

admin

Преплетени съдби – Епизод 29 (Ето какво ще видим) 08-ми февруари

admin

Трима братя, три сестри с.2 еп.20 – какво ще се случи…

admin

Тарък научава за смъртоносната болест на Сейран

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy