Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Суперкупата на УЕФА – на 14 август пряко в каналите на bTV Media Group

В сряда (14 август) точно в 22:00 ч. предстои големият сблъсък за Суперкупата на УЕФА между Реал Мадрид и Аталанта. Зрелището е гарантирано пряко в ефира на bTV Action, онлайн на VOYO и на честотите на bTV Radio. Специалното студио с водещ Илия Илиев започва половин час по-рано – в 21:30 ч., като студийната програма ще продължи и след края на мача.

Очаква се това да бъде първият мач на френската звезда Килиан Мбапе с екипа на „Белия балет“. Реал Мадрид приключи подготовката си в САЩ и очаква официалния старт на новия сезон, а с това наближава и дебютът на звездното подкрепление. Тимът на Карло Анчелоти спечели Шампионската лига за рекорден 15-и път, а Аталанта, от своя страна, взе първия си европейски трофей, триумфирайки в Лига Европа.

Мадридистите влизат в двубоя за Суперкупата като фаворит. Зрителите нямат търпение да се насладят на играта на тримата ключови играчи – Килиан Мбапе, Джуд Белингам и Дани Карвахал. Мбапе, който наскоро се присъедини към клуба, може да се наложи да се справи със счупения нос и проблемите с гърба, които повлияха на края на клубния сезон с ПСЖ и посредственото му представяне на европейското.

Аталанта, под ръководството на треньора-ветеран Джан Пиеро Гасперини, си осигури първия в историята трофей на УЕФА с убедителна победа с 3:0 над Байер Леверкузен в Дъблин, което ги докара до престижния мач срещу Реал Мадрид. Гасперини вижда този сблъсък като значително предизвикателство и нов възможност да покаже класата на Аталанта на европейската сцена.

Вижте също..

„Наследство“ еп.208 (NOVA) – какво ще се случи…

admin

Финалът на "Феята на щангите": Джун Хьонг е принуден да пази в тайна

admin

"Кралицата на ритъма" и "Футболни мечти" – премиерни латино сериали в България

admin

Опасни улици – Сезон 16 Епизод 23 (Ето какво ще видим) 06-ти март

admin

Днес (26-ти април) в “Доктор чудо” Адил и Ферда се разбират

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy