Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Плен“, еп.37: Афифе търси сметка на Орхун, че се е оженил за робиня!

В същото време в имението се връща бясна Афифе, която разбра от Перихан, че Хира е робиня.

Хира и Орхун са в кабинета, където двамата пишат отговори на поздравителните картички. Те са прекъснати от Афифе, която бясна нахлува в кабинета. Притеснена Хира става от стола, а Орхун невъзмутено гледа майка си.

-Как можа да се ожениш за една робиня, която си купил от пазара за роби? – пита бясна Афифе. -Как позволи една робиня да вземе името, което носим с гордост поколения наред? Как можа да орониш честта и достойнството ни, заради едно непозната с неизвестен произход?! Как можа да го направиш Орхун?! Всички бяхме наясно, че се ожени за една неподходяща жена, но за една робиня, това е прекалено! Ти си Демирханлъ, как можа да вземеш една такава толкова примитивна?! Как можа?! Как можа да доведеш една робиня в семейство с потекло от двореца? Трябваше ли да ми причиниш и това?

Орхун невъзмутимо мълчи. Бясна Афифе тръгва да каже нещо на Хира, но Орхун я прекъсва и ѝ казва, че Хира е била робиня и той я е направил Демерханлъ, и вече на е робиня, а негова жена – Хира Демирханлъ!

Афифе отвръща, че много добре знае защо се е оженил за нея и независимо от фамилията, която носи, тя никога няма да я приеме за Демирханлъ и все така ядосана излиза от кабинета.

Орхун се досеща, че това е работа на Ведат, че от него майка му е разбрала, а тя ще направи всичко, за да научи още.

Орхун нарежда на Хира да излезе от кабинета му. Той се обажда на хората си и ги пита, дали са намерили пилота. Орхун си спомня, как медицинската сестра, която е работила с Нихан е обвинила Хира в убийството на Нихан, защото Хира е била тази, която е вършила мръсната работа на Джазер. (Ако Орхун догледа видеото на сестра си ще разбере, че точно тази сестра е убила сестра му).

Вижте също..

„Наследство“ еп.342: Зия разбира, че майка му умира и бяга от имението…

admin

Утре (07-ми април) в “Опасно изкушение” Ендер отива при Йълдъз, за

admin

Утре (06-ти април) в “Доктор Чудо” Али вдига скандал на Гюлин

admin

“Мистър Грешен” – турски сериал от 1 септември по bTV Story

admin

Утре в "Опасни улици": (5 април)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy