Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Стартира трети сезон на „Златно момче“

Първите епизоди на третия сезон на популярната драма вече са заснети и ще започнат да се излъчват в ефира на турската телевизия Star през втората седмица на септември.

Актьорският състав от няколко дни е на снимачната площадка в имението на Корхан. Очаква се действието да се развива няколко години след събитията от края на втори сезон на „Златно момче“. Новата сценаристка на сагата Зейнеп Бонч се е съобразила с искането на Афра Сарачолу (Сейран) сцените й с Мерт Рамазан Демир (Ферит) да бъдат намалени. Актьорите в главни роли това лято преживяха емоционална раздяла след кратка, но бурна връзка.

Според турските медии в предстоящите серии Сейран и Ферит ще живеят разделени. За да бъде запазен зрителският интерес, ще се появят нови персонажи – на Синан и на Дийар. В момента се провежда кастинг, на който да бъдат избрани актьорите за двете важни роли в сериала.

Таро Емир Текин, който се превъплъти в образа на Кая – внука на Халис Корхан, вече обяви, че няма да участва в третия сезон на „Златно момче“. Таро, който на 19 август присъства на сватбата на своите колеги Берил Позам (Суна) и Есрин Аръджъ (Абидин), разкри пред журналисти, че е приел да участва в поредицата „Обсада“ заедно с Аслъ Енвер. „Изпълних мисията си в този проект! Сбогувам се с екипа на „Златно момче“, въпреки че изявата ми в тази сага бе невероятно изживяване за мен“, сподели актьорът.

Материалът Стартира трети сезон на „Златно момче“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре във "Врагът отблизо": Алехандро губи близък човек; тайна мисия (22 юни)

admin

“Състоянието на връзката”: Айшегюл ревнува Елиф

admin

„Скъпа мамо“, еп. 107 – Как ще реагира Мурат на унижението на Назлъ?

admin

Скъпа мамо – Епизод 86 (Ето какво ще видим) 02-ри август

admin

Утре (06-ти април) в “Мрежа от лъжи” Волкан се надява, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy