Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Наследство“ еп.358: Ще успее ли Яман да разкрие истинското лице на майка си?

Разбираме, че за да се спаси от тази ситуация, Джанан използва пръстена на покойнта Икбал, който Зия ѝ е подарил. Стойността на пръстена докарва зашеметяваща сума и Джанан веднага я изпраща на лихваря, за да го накара да затвори устата си. Нарежда му да каже на Яман, че е взела парите за операцията и е искала само да живее още малко, за да се порадва със синовете си

Джанан е много щастлива, като вижда напредъка на плановете си, но сега трябва да развали плановете на Сехер. Тя е разбрала, че Сехер подготвя изненада за Яман, затова решава да я развали.

Джанан отново се добира до телефона на Сехер и вижда, че има съобщение от Фикрет. Той пише в съобщението, че е пристигнал в Истанбул заедно с дъщеря си и ще остане няколко дни, защото тя се нуждае от операция. Той посочва, че дъщеря му настоява да се срещне с Юсуф и Сехер, преди да влезе в операционната, затова му изпраща адреса, на който може да се срещне с тях.

За да не прочете Сехер съобщението Джанан го хвърля на земята, а за да е сигурна, че напълно го е унищожила тъпче с високите си обувки.

Сехер я хваща на местопрестъплението, но Джанан се оправдава, че е искала да ѝ донесе телефона, защото някой ѝ е позвънял, но ѝ се завило свят и тя не знае как, но го е изпуснала.

Джанан си мисли, че сега, за да осъществи плана си и съсипе изненадата на Сехер. Трябва да се навърта около стационарния телефон на имение, за да може когато Фикрет се обади да му отговори тя.

Джанан се обажда на човека си и му дава адреса на Фикрет, на който той е отседнал в Истанбул и му казва, че трябва да го следи и ако се случи нещо интересно веднага да ѝ се обади.

Вижте също..

Тайнствен олтар и средновековен демон заплитат мистерията в „Есента на демона“

admin

„Златно момче“ се завръща с драматичен обрат

admin

"Наследство": Сехер отвежда Юсуф от сиропиталището и двамата се настаняват в дома на; Яман е (13 юли)

admin

Утре (02-ри юни) в “Огледален свят” Емир обяснява на Корай, че

admin

Утре (04-ти септември) в “Мистър Грешен” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy