Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Преди обед” се завръща с четирима водещи

“Преди обед” е изкушение, на което не можах да устоя. Харесвам формата, защото по интелигентен и достъпен начин разговаря със своята публика, дава полезна информация и среща зрителите с вълнуващи личности”, споделя емоционално Зейнеб.

“Телевизията е движение. Харесвам програми, които не стъпват на клишета, а имат смелостта да се развиват, променят, грешат пред своите зрители. Само с откритост, смислени теми и гости, емоция и доверие може да държиш аудиторията. Щастлив съм, че през годините “Преди обед” създаде своя лоялна аудитория, която продължава да очаква интересно, смислено и любопитно съдържание. Новите лица покриват очакванията ми за умни и будни личности!”, разкрива Жоро Тошев преди старта на новия сезон.

“Преди обед” ще продължава да пътува по света, да среща зрителите си с известни и неизвестни вдъхновяващи личности, да търси добрия пример, вкусната и здравословна храна, неочакваните решения за дома, градината, домашните любимци, ще бъде на места, където се случват интересни събития, ще бъде в крак с модата, най-интересното в киното, ще променя не само хора, но и съдби.

Гледайте „Преди обед“ всеки делничен ден от 2 септември, 9:30 часа по bTV.

Вижте също..

„Мистър Грешен“, еп. 10 – какво ще се случи…

admin

Свободна да избира – Епизод 222 (Ето какво ще видим) 12-ти септември

admin

Днес (05-ти май) в “Мрежа от лъжи” Асия се надява, че

admin

Утре в "Богатите също плачат": Луис Алберто предлага брак на Мариана (21 юни)

admin

Утре в "Доктор Чудо": (20 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy