Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 222 – Ще се срещнат ли Ануж и Анупама?

Анупама чака Ануж, докато Барха става нетърпелива. Анкуш се опитва да убеди Ануж да се срещне с Анупама. Той води Анупама в кабинета, но тя е шокирана да открие, че Ануж не е там. Анкуш търси Ануж, който е раздвоен и смята, че не заслужава Анупама. Ануж смята, че я е наранил твърде много и усеща. Анкуш се притеснява за Ануж, но Анупама го успокоява, казвайки, че Ануж ще се върне, щом преодолее вината си.

Анупама изразява дълбоката си любов към Ануж. Междувременно Ануж върви сам по пътя. Анупама подписва документите, което прави Барха щастлива. По-късно Анупама играе бадминтон и си спомня за моментите с Ануж и Ану.

Пахи чака Адхик да отговори на обаждането ѝ. Лила се оплаква на Хасмук, че Димпъл използва твърде много мляко за чай, а Хасмук отхвърля многократните ѝ оплаквания. Ванрадж пита Пахи дали Анупама се е срещала с Ануж, а Пахи казва, че се опитва да разбере. Димпле информира Шах, че Ануж и Анупама не са се срещали. Ванрадж се чувства облекчен, но се притеснява, че Анупама е наранена. Пахи обвинява Барха, но Димпъл я защитава, твърдейки, че не е виновна Барха, ако Ануж не е искал да се срещне с Анупама. Пахи и Димпъл спорят. Самар застава на страната на Димпъл.

Вижте също..

Перихан подозира Хира в опит да подлуди Орхун

admin

Утре (06-ти октомври) в “Почукай на вратата ми” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Доктор Чудо": (1 август)

admin

Утре (20-ти юми) в “Почукай на вратата ми” Еда иска съвет от Лейля

admin

Утре (04-ти май) в “Ямата” Една от дамите

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy