Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“, еп. 30 – Разследването се задълбочава!

Джейлин изразява дълбока омраза и отвращение към Енгин и си спомня момент в колата, когато се чувства разгневена от щастието му, въпреки че е убил сестра ѝ. Психологът се опитва да помогне на Джейлин да си припомни детайли, като използва сетивни спомени и се фокусира върху миризмата. Тя се мъчи да си спомни още подробности, но не успява. Психологът обяснява, че мозъкът ѝ я защитава, като потиска болезнените спомени след травматично събитие.

Към разследването на Ългаз се насочва все по-строг контрол, като и Парс, и Метин изразяват загриженост за действията на Ългаз. В крайна сметка Ългаз подава оставка, за да избегне по-нататъшни конфликти. Ългаз подава оставката си като прокурор, обяснявайки на Метин, че не може да продължава да жертва личния си живот заради работата си, особено след като е загубил майка си заради болест, докато е бил прекалено съсредоточен върху работата. Ългаз уверява Джейлин, че вярва в нейната невинност и в любовта си към нея, независимо от случилото се.

Седа решава да работи с Йекта и Кюнейт за да разследва смъртта на Енгин. Заедно със зет си, адвокатката предоставя на Парс редица доказателства, които сочат, че Джейлин е убила племенника ѝ.

Вижте също..

Утре (27-ми октомври) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Остани с мен: Безкрай – Епизод 23 (Ето какво ще видим)

admin

Утре в "Наследство": Сехер открива къде Яман крие Юсуф, а той решава да го отведе в чужбина (30 юни)

admin

Утре в "Откраднати мечти": Левент дочува разговор на Текин и разбира, че той (10 август)

admin

Епизод 179 (Ето какво ще видим) 29-ти януари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy