Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 224 – Ануж и Анупама отново заедно?

Ванрадж предизвиква Анупама, питайки я защо Ануж е напуснал, ако наистина я обича.Анупама отклонява въпроса, като пита защо Ванадж е толкова фиксиран върху нейната връзка, и го уверява, че Ануж е спечелил доверието ѝ и скоро ще се върне. Лила се изказва против Ануж, но Кавия подкрепя Анупама и Ануж. Анупама измества фокуса върху връзката на Самара и Димпъл, като моли семейството да се концентрира върху тях.

Ванрадж изразява съмнение относно брака на Самар и Димпъл, като предрича, че той няма да издържи заради честите им спорове, и решава да не влага пари в сватбата. Той критикува Димпъл, че е нахална, докато Лила пита кой ще покрие сватбените разходи от страна на Димпъл. Анупама предлага да помогне финансово, но Димпъл отказва, заявявайки, че Ануж е поел отговорност за нея и ще осигури необходимите средства. Лила коментира, че Димпъл никога няма да оцени подкрепата на Анупама.

Самар се извинява на Анупама за всяка болка, която ѝ е причинил, и ѝ благодари за подкрепата, като обещава да бъде по-добър син. Лила смята, че макар Самар да се е извинил, Димпъл остава твърдоглава, което може да застраши брака им. Самар отново благодари на Анупама за разбирането и подкрепата. След това Димпъл се приближава до Анупама, показвайки, че има да ѝ каже нещо.

Вижте също..

Чуй ме – Епизод 22 (Ето какво ще видим) 25-ти февруари

admin

Утре в "Ти разкажи, Черно море": Тахир застрелва Ведат и спасява Нефес, а тя го (14 април)

admin

Утре (12-ти юли) в “Почукай на вратата ми” Енгин кани Пъръл на вечеря

admin

„Ти разкажи, Черно море“, еп.131, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

Епизод 135 (Ето какво ще видим) 08-ми декември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy