Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 225 – Ще успее ли Мая отново да раздели Анупама и Ануж?

Лила е недоволна от приготовленията за сватбата и отбелязва, че Анупама е в дома на Канта, а Ванрадж не поема отговорност. Тя се притеснява кой ще участва в сватбените ритуали. Димпъл предлага Ануж да се включи, но Лила има съмнения и се пита как Ануж и Анупама могат да участват в ритуалите, ако се избягват взаимно.Самара и Димпъл обмислят да се сключи само съдебен брак, но Лила и Хасмук се противопоставят, подчертавайки важността на традиционните ритуали. Лила настоява да планира правилно сватбата и пита Пахи дали се е върнала.

В дома на Канта Анупама съветва майка си да запази надеждата си и да не се притеснява, че щастието отново ще ѝ бъде отнето. Тя съобщава на Канта, че Ануж се връща. Пристига Бхаирви и Анупама я разпитва за пропуснатите уроци. Канта добавя, че бащата на Бхайрви също е го е нямало. Бхайрви обяснява, че баща ѝ не е добре.

Междувременно Баркха, която е стресирана от завръщането на Анупама и Ануж, е разпитана от Адхик за прекомерното си пиене на хапчета. Анкуш казва на Барха да спре да преувеличава и ѝ напомня, че империята Кападия принадлежи на Ануж и на Анупама. Той порицава Барха за поведението ѝ и я съветва да запази малко достойнство. Барха манипулира Адхик, за да повярва, че Пахи, подобно на Анупама, цени само семейство Шах. Повлиян от Барха, Адхик напуска къщата ядосан. Анкуш се притеснява за Адхик, но Барха казва, че Адхик е отишъл в дома на Шах. Барха се заклева да направи всичко, за да раздели Ануж и Анупама.

Вижте също..

Днес (01-ви септември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Свободна да избира еп. 166 – Кинджал разтърсва семейство Шах с шокиращо решение!

admin

Златно момче – Сезон 2 Епизод 87 (Ето какво ще видим) 31-ви юли

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

Моето име е Мелек – Епизод 162 (Ето какво ще видим) 07-ми май

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy