Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Скъпа мамо“, еп. 119 – Животът на Мурат се обръща с главата надолу!

Мурат е разтърсен, след срещата с жената, която твърди, че Джемре не му е изневерявала. Жената твърди, че е била медицинска сестра в болницата, където Джемре е работил като хирург. Тя обяснява, че по време на операция е възникнало непредвидено усложнение и тя е направила грешка, която Джемре не е могъл да пренебрегне. В резултат на това Джемре я уволнява и ѝ дава лоши препоръки.

Жената казва, че е искала да накара Джемре и Мелих да платят за това, през което е преминала, и затова е решила да ги оклевети. Тя твърди, че Джемре и Мелих всъщност никога не са имали романтична връзка, а са били просто добри приятели. Тя настоява, че има приятели в болницата, които могат да потвърдят нейната версия на събитията.

Назлъ усеща, че Мурат крие нещо от нея, и това я притеснява. Докато Асуде продължава да манипулира ситуацията, тя прикрива истинските си намерения и бавно отдалечава Мурат и Назлъ един от друг. Назлъ започва да се дистанцира от Мурат, особено когато вижда снимка на Джемре, което е част от плановете на Асуде.

Вижте също..

"Наследство": Наводнение; Яман заявява на Сехер, че ако нещо се случи с него, само тя може да се (29 септември)

admin

“Аргайл: Супершпионин” със стрийминг премиера в Apple TV+

admin

„Наследство“ еп.247: Яман се заклева, че до края на живота си ще остане до Сехер

admin

Утре във "Вятърничав": (27 юли)

admin

Утре в "Наследство": Озан пуска газта; Сехер припада, а Яман нахлува в къщата и я спасява, но след това изведнъж той губи съзнание (26 август)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy