Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 227 – Драматични обрати в живота на семейство Шах!

Семейство Шах с облекчение научава от Лила и Хасмук, че Ванрадж се подобрява. Лила настоява Анупама да отиде при Ванрадж. Хасмук намеква, че Анупама е свободна да избере дали да отиде, или не. Въпреки колебанията си, Анупама решава да посети Ванрадж, който ѝ разкрива, че Кавия го е напуснала. Ванрадж размишлява върху живота си и признава, че е осъзнал стойността на взаимоотношенията едва след инфаркта си. Той изразява съжаление за болката, която е причинил на Анупама, и я моли за прошка, като признава, че предишната им връзка все още има място в сърцето му.

Анупама отговаря, като казва на Ванрадж, че Кавия е била принудена да си тръгне, и подчертава, че връзките изискват усилия, за да бъдат запазени. Ванрадж признава това и благодари на Анупама, че го е посетила. Тъй като състоянието на Ванадж се влошава, Анупама го съветва да си почине.

Междувременно Лила се моли за оздравяването на Вадраж и обсъжда с Хасмук как не са успели да оценят Анупама, което е довело до сегашните им проблеми. Хасмук се противопоставя на твърденията на Лила, обвинявайки я, че се преструва на невинна, и заявява, че Анупама заслужава нещо по-добро от Ванрадж, дори ако Ануж не е в живота ѝ. Лила е раздвоена, като заявява, че макар да иска Анупама да се върне в живота им, тя признава, че ситуацията е сложна.

Вижте също..

Утре (12-ти септември) в “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

Тази седмица в „Песента на живота“

admin

Утре в "Мистър Грешен": Става ясно, че в миналото (20 септември)

admin

„Мащехата“, еп.23 – какво ще се случи…

admin

Лятната програма на bTV: "Стани богат" в 20:00 ч. с гост-водещи; В очакване на нов трети сезон на "Съни Бийч", а "Опасно изкушение" вече ще се излъчва всеки делник

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy