Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Наследство“ еп.372: Сехер сваля пръстена от ръката на Яман! – какво ще се случи

Дуйгу се чувства много нелепо, когато всички в полицейското управление разбират, че тя е поръчала покани за сватба с нейното име и това на Али, вместо с това на приятеля на Али и неговата възлюбена. Дуйгу се извинява на Али, че от умора е объркала имената.

Измамниците искат още пари от Семра, за да върнат Ясемин. Тя им обещава да намери, но преди това иска да говори с дъщеря си.

Семра се досеща, че е измамена от младеж, който ѝ е обещал, че срещу пари ще може да ѝ върне изчезналата преди много години Ясемин.

Тя осъзнава това, като пита „дъщеря си“ по телефона дали е ходила на гроба на баща си и дъщерята ѝ потвърждава, но всъщност баща ѝ не е мъртъв, те просто са разведени със Семра. Когато Семра ядосана тръгва да си ходи, младежът опира пистолет в главата на Семра и я взема за заложник. Той, заедно с още един младеж, с който работи в подобни измами, се опитва да убеди Семра да им даде парите, в противен случай ще я убият.

Семра отвръща, че тя отдавна е мъртва, че за нея животът не струва нищо, след като не знае къде е Ясевин, но също така им казва, че другата ѝ дъщеря е полицай и тя няма да остави това, което те са направили. Двамата младежи са много уплашени, когато научават, че Дуйгу е дъщеря на Семра. Въпреки това те я заключват в стаята и си тръгват.

Вижте също..

Утре в "Ти разкажи, Черно море": Ще се спаси ли Ведат? (13 юни)

admin

„Свободна да избира“ еп. 209 – Анудж и Анупама се сбогува с Ану!

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (22 май)

admin

Утре (07-ми ноември) в “По-красива от теб” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Огледален свят": (8 юни)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy