Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“, еп. 35 – Джейлин и Илгаз пред дилема!

Ългаз е зает с работа и за кратко разговаря с баща си Метин, който изразява загриженост относно смяната на професия на Ългаз и въздействието на това върху семейството им. Метин споменава, че майката на Джейлин е предложила да се срещнат със семейството ѝ и да обсъдят брачната им ситуация.


Прозвучава гласово съобщение от Парла, което разкрива нейното съжаление и емоционален смут. Сердар настоява да го чуе отново, докато Чинар се кара на Сердар, че се държи детински, и го съветва да не притеснява Парла.

Парс открива, че Ългаз е посещавал местопрестъплението без разрешение, и като смята, че може да е манипулирал района, му иска ДНК проба. Това била идеалната възможност за Ниязи да манипулира доказателствата за намерената в близост до Енгин ръкавица и човешкия косъм. Криминалистът манипулира всичко, за да изглежда, че косата, намерена върху аксесоара, е на Ългаз и, че той я е подхвърлил нарочно.

Вижте също..

Утре в "Наследство": Яман насочва пистолет срещу Селим; Момчетата от сиропиталището карат Юсуф да хвърли камък по стъкло; По време на изслушването от социалните Сехер казва хубави думи за Яман (23 юни)

admin

„Мащехата“, еп.14 – какво ще се случи…

admin

След “Опасни улици” по bTV Story започва

admin

Жорди Санчес: Не искам хора като Антонио в живота си

admin

Утре (10-ти април) в “Огледален свят” Джансу казва на Емир, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy