Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“, еп. 37 – Парс трябва да вземе трудно решение!

След сблъсъка с полицията Парла е видимо разтърсена, но развълнувана. Чинар я успокоява, като изразява разочарованието си от Сердар, че я е поставил в това положение. Чинар настоява, че е еднократен инцидент и обещава да я предпази от подобни неприятности в бъдеще. Междувременно Джейлин признава на Ългаз, че е изгубила контрол с Йекта. Ългаз е разстроен.

Чинар е ядосан на Сердар, че е изпратил Парла в рискова ситуация, в която полицията може да я хване. Сердар признава, че е знаел, че полицията ще го последва, но твърди, че участието на Парла е било необходимо. Чинар е бесен, настоява, че Парла не бива да бъде излагана на опасност, и заплашва Сердар, като подчертава, че няма да позволи на никого да използва Парла.

Ългаз и Джейлин обсъждат Йекта. Ългаз планира да посети Парс, за да даде показания във връзка със случая. Двамата разговарят и за потенциалните заподозрени и необходимостта да се прегледат социалните медии за допълнителни следи.

Вижте също..

Утре във ФИНАЛА на "Остани с мен: Завинаги": Сухани моли Гена за прошка, Гена и Сурия сключват повторен брак, а Агастя се жени за (14 юли)

admin

Утре (08-ми май) в “Ямата” Муртаза научава, че

admin

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 24 (Ето какво ще видим)

admin

„Плен“, еп. 30: Кенан предлага на Мерием работа при него!

admin

Перничаните Михаела и Венци оглавиха временното класиране в “Един за друг”

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy