Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Всичко, което трябва да знаете за новия сериал „Казвам се Фара“ по bTV Story

Демет Йоздемир в ролята на Фара Ершади

Фара, родена и израснала в Иран, бяга в Истанбул, за да избяга от трагичното си минало. През целия си живот тя се сблъсква с многобройни трудности. Учи медицина в университета „Ахваз Джундишапур“ и се дипломира с отличие, но въпреки дипломите си никога не получава възможност да практикува като хирург. Вместо това прекарва години като чистачка в Истанбул.

Животът на Фара поема в нова посока, когато й се ражда гениален син на име Керимша, който има рядко заболяване. Единственият ѝ фокус става неговото благополучие. Тя въплъщава едновременно ролята на майка и на болногледач, като се справя с предизвикателствата на живота с решителност. Фара е яростно отдадена на сина си, готова е да направи всичко за него и лечението му, въпреки трудностите, с които се сблъсква.

Енгин Акюрек в ролята на Тахир Лекесиз

Тахир осиротява в ранна възраст. Първоначално живее с чичо си, който се отнася зле с него, и при трагичен развой на събитията Тахир случайно предизвиква смъртта на чичо си. Това поставя началото на мрачна глава в живота му.


След това започва да работи с Али Галип и Вера, които го вземат под крилото си. Тахир бързо се превръща в дясната ръка на Али Галип, изпълнявайки без въпроси всяка негова молба. Той не е имал възможност да избере по-добър път за себе си – докато не среща Фара.

Фърат Танъш в ролята на Мехмет Кошанер

Мехмет рано губи семейството си и е осиновен от Орхан Кошанер и съпругата му. Като дете той мечтае да стане полицай като бащата на Орхан и сега постига успех като старши инспектор.

Мехмет е трудолюбив, но се бори с чувството за неадекватност и често влиза в конфликти. Той упорито се придържа към амбициите си, дори когато те изглеждат недостижими. Дълбоко в себе си той таи гняв към семейството си и към корените, които е изгубил. Тайно се възмущава от истинската си самоличност и се чувства като аутсайдер.

Али Сюрмели в ролята на Орхан Кошанер

Орхан, бащата на Мехмет и Гьонюл и съпруг на Перихан, е 61-годишен пенсиониран началник на районната полиция. Той е легендарна фигура в полицията, известна със своята твърдост и харизма. Дори и в пенсия, той предизвиква уважение в полицейското управление; мнението му се цени и той служи като пример за подражание на другите.

Мустафа Авкъран в ролята на Али Галип Акънджъ

Али Галип, който предизвиква страх у всички, е един от най-могъщите мафиотски босове в Истанбул. Безмилостен и безскрупулен, той е готов на всичко, за да защити империята си и да постигне целите си. Животът му претърпява драматичен обрат, когато пристига в болница с вътрешен кръвоизлив и е спасен от Фара. От този момент нататък тя се превръща в негова мания и той си поставя за цел да я убие.

Тази нова цел го поставя в противоречие с дясната му ръка Тахир, който неочаквано се влюбва във Фара. Чувствата на Тахир към нея го карат да откаже да изпълни заповедта на Али Галип, което поставя началото на опасен конфликт между лоялността и любовта.

Сенан Карa в ролята на Вера Акънджъ

57-годишната Вера Акънджъ, чието истинско име е Вера Петровска е съпруга на Али Галип Акънджъ и майка на Каан Акънджъ. Тя е добре поддържана и привлекателна жена. Докато Али Галип е страховита фигура, Вера е добросърдечна и съвестна. Тя е напълно наясно с мрака, който заобикаля съпруга ѝ, и никога не е отвръщала на любовта му. Основната ѝ цел е да предпази сина си от това да бъде въвлечен в покварения свят на съпруга ѝ, като се стреми да го предпази от опасностите на този живот.

Лале Башар в ролята на Перихан Кошанер

Перихан е майката на Гьонюл и съпругата на Орхан. Тя е съседка на Фара. Притежава фризьорски салон в близост до дома си, който служи като място за събиране на местните жени. Добре информирана за всичко, което се случва в квартала, тя изпитва силна неприязън към Фара и имигрантите като цяло. Смята, че Фара ще донесе неприятности на общността им, което я кара да я наблюдава отблизо.

Дерия Пънар Ак в ролята на Гьонюл Кошанер

Гьонюл е 24-годишна красива, общителна и весела млада жена, дъщеря на Перихан и Орхан и полусестра на Мехмет. Тя живее в същия апартамент като Фара и е нейната единствена приятелка. Гьонюл понякога може да бъде малко суетна, тромава и несигурна.

Доминиращият и суров характер на майка ѝ значително оформя личността на Гьонюл, като я оставя да расте в нейната сянка. Понастоящем тя работи в отдела за връзки с пациентите на частна болница. Обича да помага на хората. Тя изслушва хората, вслушва се в проблемите им и се опитва да ги реши.

Растин Пакнахад в ролята на Керимша

Керимша е единственият син на Фара, красиво и невинно момче с големи очи. Роден с рядко заболяване, той живее в стерилна стая, създадена, за да го предпазва от околния свят. Въпреки възрастта и състоянието си Керимша е разбрано и разумно дете.

Фара взема всички предпазни мерки, за да гарантира благополучието на сина си, като лично следи заболяването му с голямо внимание. В много отношения тя е едновременно негова майка и лекар, като се справя с предизвикателствата на състоянието му с непоколебима отдаденост и любов.

Октай Чубук в ролята на Каан Акънджъ

Каан е единственото дете на Али Галип и Вера. Заобиколен от десетки фалшиви приятели, желаещи да го експлоатират, и много други, които го уважават от страх от баща му. Той прави всичко, за да привлече вниманието на баща си и да бъде признат от него. В него живее едно самотно и уязвимо дете, което се бори да намери мястото си в свят, който често се чувства смазващ и повърхностен.

Феяз Думан в ролята на Бехнам

Бехнам Азади е бащата на Каримша и бившият на Фара в Иран. Той е единственият син на влиятелно семейство от Тебриз, отгледан от майка си Рахшан. Бехнам е страстен и гневен човек, чиято тъмнина често засенчва светлината му. Въпреки че е женен в Иран, Фара заема специално място в сърцето му; любовта му към нея граничи с обсебване.

Хатидже Аслан в ролята на Рахшан

Рахшан е жестока и злобна жена, чиято единствена грижа в живота е синът ѝ Бехнам. Тя никога не е обичала съпруга си, а години наред е живяла в брак без любов и удовлетворение, спазвайки традициите и религиозните обичаи, с които е била възпитана. Един ден тя неочаквано се влюбва – чувство, което я довежда до лудост. Обектът на нейната любов е братът на съпруга ѝ, Акбар. Неспособно да сподели любовта си с никого, сърцето на Рахшан се втвърдява, когато Акбар взема дъщеря си и напуска Иран. Това предателство я озлобява и я кара да се посвети на религията и да започне по-консервативен начин на живот.

Сера Кутлубей в ролята на Мерджан

Мерджан е братовчедка на Бехнам и единствена дъщеря на Акбар. Разглезена и непокорна, тя не се съобразява с традиционните ценности на семейство Азади. Тя открито критикува Рахшан за нейния консерватизъм, обвинявайки я, че не успява да се адаптира към времето.

Мерджан вярва, че мъжът, когото е обичала, е бил убит и унищожен от Бехнам, което подхранва гнева ѝ както към Рахшан, така и към Бехнам. Силните й чувства на негодувание и желанието за справедливост я карат да оспорва статуквото в семейството и обществото.

Бурак Тамдоган в ролята на Акар

Акбар е чичо на Бехнам, дипломат, известен със силните си умения за водене на преговори и ефективна комуникация. Дълбоко отдаден на дъщеря си Мерджан, той непрекъснато я подкрепя и стои до нея. Решен е да я защити от Бехнам, Рахшан и всеки друг, който представлява заплаха, като яростно се застъпва за нейното благополучие и щастие.

Мерт Доган в ролята на Бекир

Бекир, пакостливият, но тайно романтичен член на семейство Акънджъ, е израснал с усещането, че никога не е бил достатъчно ценен от Али Галип. Той се затруднява с мястото си в семейството, като смята, че не е получил това, което заслужава.

Бурку Тюрюнз в ролята на Баде

Баде, отгледана от чичо си Али Галип Акънджъ заедно с брат си Бекир, е лоялен семеен адвокат. Интелигентна, издръжлива и упорита, Баде вярва, че винаги ще намери изход от трудни ситуации и отказва да се предаде лесно.

Вижте също..

Утре (07-ми юли) в “Лявата ми половина” Ето какво ще видим

admin

Днес (02-ри май) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

“Ти разкажи, Черно море”: Ведат е отвлечен

admin

Романтична среща и философски размисъл

admin

Епизод 295 (Ето какво ще видим) 31-ви май

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy