Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Двама нови и непредвидими риалити герои влязоха в „Островът на 100-те гривни“

За да получат шанс да влязат в „Островът на 100-те гривни“ Мирослав, Иван и още един риалити ветеран, борецът Симеон Станкович, сблъскаха мускули в изтощителна битка за физическа сила, психическа устойчивост и бърз ум. Тримата трябваше да издърпат тежък сал на сушата, да запалят огън, да се измъкнат от заплетен въжен тунел, да стрелят с катапулт и да наредят пирамида.

Мирослав, който в началото изоставаше, се справи най-бързо на финалната права и заслужи мястото си на Острова. В последвалия тежък сблъсък между останалите, Иван завърши пръв и получи право да влезе в играта, а Симеон хвана самолета за дома.

Новите попълнения Мирослав и Иван стартираха с една гривна, а не с три и съответно с 3 000 лева, а не с 9 000 начален капитал, което автоматично ги вкара в групата на най-бедните и застрашените. Появата им на Острова беше посрещната с противоречиви настроения. Лагерът на „Нумеролозите“ демонстрира открита враждебност, докато лагер „Глория“ се опита да запази добрия тон. Най-топъл прием Мирослав и Иван получиха в лагер „Мимо Гарсия“, който бедства заради слаба организация, оскъдна храна и липса на заслон.

Вижте също..

Утре (09-ти юли) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

Утре (08-ми ноември) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Бланка": Бланка научава тъжната новина (2 август)

admin

Лилия Маравиля в „Животът по действителен случай“

admin

Вълнуващи уикенд вечери с криминалните премиери по bTV Story

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy