Image default
Всички Сериали Интересно

Епизод 370 (Ето какво ще видим) 24-ти септември


Сехер приготвя закуска за Мелек и Юсуф и им я занася. Когато след това отново влиза в стаята им, открива, че тях ги няма.

Оказва се, че Юсуф е занесъл половината от тоста си на Яман отвън. Той го успокоява, че не е гладен. Мелек пита Яман дали му е студено навън. Той уверява децата, че всичко е наред.

Мелек донася на Яман молив и лист, с надежда да ги използва, за да се сдобри със Сехер. Мелек обяснява на Яман, че с помощта на писмо може да подобри отношенията си със Сехер.

Яман решава да напише писмо на Сехер, в което признава своите чувства и грешки. В писмото си Яман споделя, че е по-ядосан на себе си, отколкото Сехер е на него. Отбелязва, че дори да му прости, самият той няма да може да си прости.

Сехер чете писмото, но думите на Яман не я разчувстват, а още повече я нараняват. Тя решава да унищожи писмото, разкъсва го и го хвърля в кофата пред очите на Яман.

Яман наблюдава как Сехер скъсва писмото и се чувства още по-безсилен и отчаян. Фикрет се прибира у дома и обсъжда здравословното състояние на Мелек с някого по телефона.

Лекарят, който може да помогне на Мелек, живее в Америка, а Фикрет не знае как да се свърже с него.

Яман се приближава до Фикрет и му предлага помощ за лечението на Мелек. Фикрет благодари на Яман за предложената помощ, но изглежда несигурен какво да направи.

По-късно Сехер и Юсуф се готвят да се върнат у дома, но Сехер отказва да се качи в колата на Яман.

Юсуф е изненадан от присъствието на Яман и пита защо все още е там. Сехер настоява, че ще се приберат с такси, а не с колата на Яман, въпреки че Юсуф е уморен.

Нито едно такси не спира за тях, а Яман ги следва, опитвайки се да помогне. Яман моли Сехер да не бъде инатлива и да се качи в колата му, но тя отказва категорично.

Яман поръчва такси за Сехер и Юсуф, но тя не се качва, разбирайки, че то е от Яман.

Сехер е решена да не приеме никаква помощ от Яман, дори и да трябва да върви пеша.

Най-накрая спира друго такси, което докарва Сехер и Юсуф до имението. Юсуф радостно се прибира вкъщи, докато Яман настига Сехер, за да опита да поговори с нея.

Сехер е ядосана и отказва да говори с Яман, обвинявайки го, че е разрушил доверието ѝ. Яман мълчаливо приема обвиненията, без да има какво да ѝ отговори в този момент.

В имението Джанан и Зухал наблюдават сцената от прозореца и коментират развитието. Зухал признава, че очаквала Яман да се върне към Сехер, въпреки опитите ѝ да ги раздели.

Джанан казва, че Сехер няма да се предаде толкова лесно и ще продължи борбата.

Престъпниците, измамили Семра, я залавят отново, представяйки се за нейни съседи. Случайните хора, помогнали на Семра, усещат нещо нередно и уведомяват полицията.

Али и Дуйгу получават информация за местоположението на Семра и тръгват да я търсят. Али и Дуйгу успяват да спасят Семра в последния момент, точно преди тя да бъде убита.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.



Наследство – Епизод 370 (Ето какво ще видим) 24-ти септември

Вижте също..

Утре във "Вятърничав": Развод; Реян разбира, че Миран е (22 септември)

admin

Тази седмица в „Песента на живота“

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 57 – какво ще се случи

admin

„Златно момче“, еп.83- какво ще се случи…

admin

Утре (06-ти април) в “Доктор Чудо” Али вдига скандал на Гюлин

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy