Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 232 – Ще успее ли Ануж да разкрие истината на Анупама?

Барха дава знак на Ванрадж, който обявява, че ще излезе на сцената с Анупама като родители на младоженеца. Ануж е изненадан и Лила се съгласява, че Анупама и Ванурадж трябва да танцуват. Ануж рецитира поезия за любовта. Анупама и Ванрадж танцуват. Ануж и Анупама си спомнят за миналото си. И двамата мечтаят да танцуват заедно, а Ануж намеква, че иска да сподели нещо важно с Анупама.

Анупама настоява Ануж да говори, но той решава да запази истината, която е пазил цял месец. Шах и Кападия танцуват заедно. Анупама издърпва Кавия на дансинга. Чувствайки се притеснена, Кавия си тръгва, следвана от Анупама. Мая се притеснява, усещайки, че Ануж планира да разкрие всичко на Анупама.

Анупама научава, че Кавия е бременна, и я прегръща, изразявайки щастието си, и я пита дали е ходила на лекар. Кавия споделя радостта си от предстоящото майчинство, като се оплаква, че няма с кого да я сподели. Анупама пита дали Ванрадж знае за бременността ѝ, но Кавия смята, че той няма да се е заинтересувал и вероятно също ще игнорира детето. Анупама окуражава Кавия да каже на Ванрадж, като ѝ напомня, че не трябва да се изправя сама пред това. Кавия я уверява, че ще помисли за това. Анупама говори на бебето, като го моли да не притеснява Кавия и благославя и двамата.

Вижте също..

Утре (07-ми юли) в “Богатите също плачат” Доктор Бенитес обяснява на

admin

Три сестри – Епизод 47 (Ето какво ще видим) 09-ти януари

admin

„Златно момче“, еп.13 – какво ще се случи…

admin

Свободна да избира – Епизод 206 (Ето какво ще видим) 20-ти август

admin

Епизод 223 (Ето какво ще видим) 29-ти март

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy