Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Приказната сватба на Пънар Дениз и Каан Йълдъръм

Известната актриса от криминалната сага „Присъда“ се врече във вярност на своя любим на елегантна церемония в италианската столица Рим. Сватбата се състоя в изключително тесен кръг, след като родителите на булката не получиха виза за престой в страната.

Пънар Дениз и Каан Йълдъръм публикуваха в социалните мрежи снимки от церемонията, за да направят своите многобройни почитатели съпричастни към щастливия миг. За брачната клетва Каан бе избрал костюм с бяло сако, а Пънар рокля на дизайнерката Вивиан Уестууд. След официалната част двамата актьори се отправиха към историческия център на Рим, за да заснемат първите си фотографии като семейство.

Преди дни Пънар и Каан се завърнаха в Истанбул, където на летището бяха посрещнати от журналисти, нетърпеливи да научат подробности за бракосъчетанието. „И двамата не харесваме традиционните сватбени церемонии, затова решихме да се оженим в чужбина. Избрахме Рим, тъй като и двамата обичаме този град“, призна Пънар Дениз.

„Всичко се случи точно както си го представяхме. Много приятен интимен момент от нашия живот“, добави актрисата и обясни, че с Каан не планират друго тържество в Турция, на което да поканят близки, приятели и роднини.

Пънар наскоро разкри, че с Каан очакват първото си дете. Тя се намира в самото начало на своята бременност. „Много сме радостни, мечтите ни се сбъдват една по една“, сподели пред репортерите Пънар.

Пънар Дениз и Каан Йълдъръм се срещат от около година и половина. През август 2023 г. двамата бяха забелязани за първи път заедно на концерт на популярната турската певица Мелика Шахин, а след това посетиха театрална постановка.

В миналото Пънар имаше романтична връзка с актьора Енгин Акюрек („Казвам се Фара“, „Дъщерята на посланика“, „Черна любов“). Каан пък се срещаше с Ханде Ерчел („Почукай на вратата ми“, „Черната перла“, „Чучулига“), но двамата се разделиха, след като стана ясно, че актьорът й е изневерил с колежката си Тууче Ачъкгьоз („Лявата ми половина“).

Материалът Приказната сватба на Пънар Дениз и Каан Йълдъръм е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Ти разкажи, Черно море": Ведат е затворил Нефес в дома си, след като тя е отказала да; Ведат открива Нефес (29 март)

admin

Утре във "Врагът отблизо": Роксана влиза в затвора и разпознава (20 юни)

admin

Утре (19-ти юли) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Доктор Чудо": (4 май)

admin

„Патриархът на България“ – специална програма в ефира на bTV на 30 юни

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy