Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 233 – Какво ще бъде бъдещето на Ануж и Анупама?

Ануж отвежда Анупама в храма и двамата се гледат втренчено. Той се зарича, че няма да излъже нито нея, нито Бог. Борейки се със съмненията в себе си, Ануж разкрива, че винаги е искал да ѝ каже истината. Той се страхува, че ако не може да я сподели сега, никога няма да го направи.

Ануж съжалява, че я е изоставил, наричайки това малка грешка, която е довела до значителни последствия. Той я пита защо не е проявила гняв или не се е борила за него, намеквайки, че ако го е направила, нещата може би щяха да са различни.

Ануж настоява Анупама да го разпита или накаже; това е нейно право. Той коленичи пред нея, изразявайки, че ще се удави във вина, ако тя мълчи. Анупама, със сълзи на очи, изтрива сълзите му и си припомня миналото им. Тя го пита какво трябва да ѝ каже.

Анупама казва на Ануж, че ако е искал да говори с нея, е можел да го направи. Тя споделя как търпеливо е чакала той да проговори. Ануж задава въпроси за невероятното ѝ търпение, особено като го вижда с Мая. Той признава, че да я напусне е бил негов избор, но когато е искал да се върне при нея, се е почувствал вцепенен. Анупама го притиска да ѝ каже какво се е случило. Междувременно Ванрадж става неспокоен, притеснен, че Анупама е с Ануж.

Вижте също..

Днес (30-ти април) в “Домът, в който си роден, е твоята съдба” Зейнеп се засяга, че

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Юрани се извинява на Лейди; Мирея обвинява Лейди (13 април)

admin

Утре (18-ти октомври) в “Бараж” Ето какво ще видим

admin

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 55

admin

„Златно момче“, еп. 113 – Орхан е арестуван!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy