Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Казвам се Фара“, еп.4 : „Ще се погрижим за детето, но ще убием жената!“

Действието продължава от предния епизод след като Фара успя да избяга от ръцете на Тахир, но попада в ръцете на неговите хора.

Фара и Керим отново са върнати в къщата. Тахир иска да знае откъде комисар Мехмед познава Фара и знае за болестта на детето.

Фара му отговаря, че не зная, но предполага, че като е полицай е научил.

-Фара, ако ме излъжеш ще разбера, но разбера ли наранявам! – отвръща Тахир. -Али Галип иска да те види, затова приготви детето и да тръгваме!

Тахир, Фара и Керим пристигат в двореца на мафиотския бос. Преди да влезат вътре Фара предупреждава сина си да не говори.

-Каза, че името ти е Фара, нали? – пита Али Галип. Фара кима с глава. -А, ти как се казваш космонавтче? – пита Галип, но детето мълчи. -Сигурно този космонавт няма език?

-Керим шах – отговаря Фара.

-Междудругото не се казва космонавт, а астронавт – поправя го Керим.

Галип казва на Керим да се приближи до него. Фара казва на сина си, че чичкото не може да става, затова той трябва да отиде. Керим се приближава. Галип го пита, защо е облякъл този костюм. Фара иска да отговори, но Галип казва, че не пита нея, а детето.

-Шефе, детето само така може да излиза навън, за да не се зарази. Вкъщи има специална стая. Има опасност за живота му – обяснява Тахир и се обръща към Керим.-Преди малко така хубаво говореше, защо не поговориш с чичкото, страх ли те е?

Керим отговаря, че не го е страх и обяснява на Галип, че е облечен така, заради микробите, че те са дошли с майка му да му пожелаят бързо оздравяване и си тръгват. Галип се провиква и нарежда на прислугата да разходи детето в градината. Фара казва, че ще е по-добре да стои пред вратата. Галип обяснява, че жената е иранка и ще припомни на детето родния му език.

Керим моли майка си да приключва по-бързо с разговора. Фара успокоява сина си да не се страхува.

Вижте също..

Утре (02-ри ноември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 183: Йомер признава на Дефне, че е влюбен в нея!

admin

„Свободна да избира“ еп. 216 – Анупама отваря нова глава в живота си!

admin

Тази седмица в „Откраднати мечти“

admin

Сейран се отказва от проекта, заради Ферит

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy