Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Норман Рийдъс и Мелиса Макбрайд за бъдещето на Дарил и Каръл в Живите мъртви

Мелиса, а как се е променила Каръл, откакто Дарил я видя за последен път?

Мелиса: Откакто я видяхме за последен път в края на оригиналния сериал? Мисля, че тя непрекъснато се развива. И очевидно ще видим това в този втори сезон на спинофа, в който тя се завръща. И това е едно от нещата, които толкова много ми харесват в играта на този персонаж – тези промени, еволюции и развитието на Каръл и Дарил поотделно и заедно. Да. Винаги има място за промяна. И историята в спинофа представя начин, който позволява на двамата герои наистина да изследват нещата и да получат по-дълбоко разбиране за себе си и един за друг и за мястото си в света.

Родителството е силна тема в този сериал – как се отнасят към нея двамата ви герои?

Норман: Мисля, че когато Дарил среща Лоран за пръв път, той просто го смята за нормално дете. Имам чувството, че натискът, който е оказан върху Лоран, е несправедлив. Струва ми се, че всички, всички очакват твърде много от това момче и то никога няма да може да оправдае тези очаквания.

Той е отгледан в манастир. Никога не е излизал извън стените. Той не се бие, не разбира хората, но е достатъчно умен, за да може да бъде съюзник. Но не мисля, че ще оцелее сам. Така че родителското отношение на Дарил е в посоката, че той е по-скоро защитник. Самият Дарил идва от среда, в която е бил обект на насилие. Така че той естествено е склонен да се бори за по-слабите и да се грижи за тях. Така че, неговите родителски умения са от такъв вид. Мисля, че той стига до момента, в който действително може да води разговор, като разговор с възрастен, но мисля, че понякога това не е много удобно за него. Но той в известен смисъл гледа на Лоран като на равен, а не от позицията на бащинска фигура.

Мелиса: Мисля, че за Каръл изследваме аспекта на родителството, когато става въпрос за загубата на деца. Изгубването на дете и нейното продължаване напред, може би справяне с отговорността да се грижи за всичко, да вярва в себе си, че ще може да се грижи за всичко, да защитава за всичко. И това е интересен аспект, на който трябва да се обърне внимание със сигурност.

Кой е любимият ви спомен от снимачната площадка на този сезон?

Норман: Мисля, че моят е пристигането на Каръл, първият ѝ работен ден. Като я видях на снимачната площадка, си казах: „Да, върнах си приятелката“. Мисля, че това е любимият ми спомен.

Мелиса: Да, трябва да се съглася. Да видя Норман отново. И да работим заедно.

Вижте също..

„Свободна да избира“ еп. 206 – Рожден ден пълен с изненади!

admin

Утре в "Мистър Грешен": (6 септември)

admin

Александър Сано е водещият на „Островът на 100-те гривни“

admin

Тази седмица в „Без твоя поглед“

admin

Утре (30-ти ноември) в “По-красива от теб” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy