Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Наследство“ еп.379: Любовта на Сехер връща Яман към живота!

Действието прескача на сутринта. Дженгер отново моли Сехер да си почине малко. Сехер му отговаря, че не се интересува, кой какво ѝ говори за Яман, защото тя е уверена, че Яман ще отвори очи. А, докато той е там в стаята, тя не може, просто да стои така и да не прави нищо, тя трябва да е до него.

Дженгер ѝ казва, че както винаги Яман ще чуе гласа ѝ и ще се върне при тях. Сехер казва, че трябва да помоли лекаря, за да влезе при Яман, но ако не ѝ разрешат, тя все пак ще намери начин, за да влезе тайно при Яман, няма да го остави сам. Недим, който току-що е дошъл предлага той да поговори с лекаря.

Зухал се обажда на Недим и го пита, докъде са стигнали с търсенето на човека, които е блъснал Яман. Недим ѝ казва, че благородие на нея и Чичек още много малко им остава, за да се доберат до човека, който е причинил това на Яман. Чувайки това Зухал е много доволна, защото дните на Джанан в имението са преброени.

Недим се връща и казва, че е говорил с лекаря, но той не е разрешил на Сехер да влезе при Яман, защото състоянието му е критично.

Решена да влезе при Яман и да бъде до него, Сехер отива сама в кабинета на директора и стои там и го моли, докато не го убеждава да я пусне в стаята при Яман.

Вижте също..

Утре (18-ти март) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

Утре във "Вятърничав": Оказва се, че Азизе е (30 август)

admin

„Три сестри“, еп.150: Рючхан изхвърля Севилай! Тюркян е в смъртна опасност!

admin

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 8 (Ето какво ще видим)

admin

Утре в "Опасни улици": (10 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy