Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“: Джейлин е свободна! | poTV.bg

Джейлин попада в капана на психиатъра. Мъжът, нает от Йекта, така, че съдията смята, че тя не може да контролира гнева си, и затова я арестува. Йекта продължава да манипулира ситуацията срещу Джейлин, представяйки я като агресивна и избухлива, позовавайки се на това, че е нападнала психолога си и му е причинила контузия.

Ългаз е изнервен, тъй като знае, че времето е от решаващо значение за Джейлин, която е в ареста. Той изразява разочарованието си от забавянето на съдебния процес и от това, че прокурор Парс изглежда действа по-скоро от лична отмъстителност, отколкото за да отстоява справедливостта. Ългаз е твърдо решен да отиде в Шиле, за да намери липсващия коршум.

Метин пресреща Ългаз и Ерен, когато те планират да отидат на мястото на престъплението. Той се скара на Ългаз, напомняйки му, че за разследването им трябват съответни заповеди и разрешения, и заявява, че не могат да действат извън закона.

Ългаз нахлува в офиса на Парс и му съобщава, че трябва да намери третия куршум. Парс е саркастичен и пренебрежителен, обвинявайки Ългаз, че е съсипал живота на Нева. Въпреки напрежението Ългаз настоява Парс да издаде необходимите разрешения, за да продължи разследването.

Ерен и екипът му намират куршума, забит в едно дърво. Решават внимателно да извадят куршума, без да го повредят, в случай че върху него все още има ДНК на Енгин. Ългаз успокоява Джейлин, че са намерили куршума, което може да доведе до нейното оправдаване. Джейлин обаче е песимистично настроена.

Вижте също..

Влиянието на сериала „Рибарче“ намалява, но звездата на Афра Сарачоглу продължава да свети!

admin

Скъпа мамо – Eпизод 85 (Ето какво ще видим) 01-ви август

admin

“Опасно изкушение” за последен път по bTV

admin

“Три сестри”: Сомер отвлича Тюркян

admin

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 36

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy