Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Плен“, еп.70: „Защо го прави, защо се държи добре?“

Орхун е при майстор Якуб. Майсторът му казва, че да опознае човек е като да вкуси чай. С първия поглед и първата дума разбираш дали е добър. Той още първия път като е видял Хира е разбрал, че момичето не може да бъде убийца и му го е казал. Но, Орхун не е могъл да го види, заради гнева си и болката в сърцето. Майстор Якуб пита Орхун защо не е казал на Хира, че е невинна, защото тя има най-голямо право да знае, че не е убила Нихан.

Орхун казва на майстора, че е прав, но ако сега каже на Хира, тя ще изживее голям шок, защото си няма никой и няма къде да отиде.

-Като ѝ кажа, че е невинна, значи я пускам да си ходи, а аз няма да го позволя – заявява Орхун. -Първо ще намеря някой от семейството ѝ, а след това ще ѝ кажа. Преди да ѝ осигуря живота не мога да я блъсна в неизвестността! Това е мой дълг след всичко, което преживяхме.

Майстор Якуб казва на Орхун, че досега Хира му е била робиня, но сега споделят един и същи път и го съветва: -Освободи и себе си и Хира от плен, Демирханлъ!

Орхун много съжалява, че не го е послушал, когато му е казал, че Хира е невинна. Толкова страдания са щели да бъдат спестени, но той е бил заслепен от чувството за мъст.

-Как можах да го направя? Как можах да не разбера, че е невинна!

-Не се обвинявай, ти беше заслепен от болката, от смъртта, но дойде време завесата се вдигна! След като вече си прогледнал пътят ти ще бъда лесен.

Вижте също..

Утре (28-ми септември) в „Вятърничав“ Ето какво ще видим

admin

„Скъпа мамо“, еп. 64 – Какъв е плана на Мелек да сближи Назлъ с Фуркан?

admin

“Наследство” Сехер и Яман вече са истинско семейство, но Икбал разрушава всичко

admin

Утре в "Опасни улици": (12 юни)

admin

Кязъм полудява като разбира, че Пелин живее, заедно със Сейран и Ферит

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy