Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“: Джейлин получава видео от Енгин!

Йекта обижда Ългаз Ългаз отвръща, обвинявайки Йекта в арогантност, дори когато е задържан Йекта заплашва, че ще разобличи Ългаз и Джейлин, като настоява, че Лачин скоро ще дойде, за да го оправдае за всички престъпления. Междувременно Гюл подтиква Айлин да отвори плика с резултатите от теста за бащинството на детето Зюмрут Айлин се колебае и се страхува.

Ерен и Ългаз спекулират с писмото от Енгин до Джейлин, като се питат за времето и значението му. Ългаз изразява разочарованието си от това, че Джейлин е скрила писмото от него, докато Ерен се опитва да го успокои.

Лачин лъже Парс, че Йекта ѝ е наредил да изтегли парите. Той я пита защо Йекта не е изтеглил парите сам. Лачин изразява притеснение и страх от поведението на Йекта, като подробно описва как Йекта е настоявал да изтегли парите и е реагирал агресивно, когато тя е попитала за подробности. Тя пита дали съпругът ѝ ще бъде освободен. Парс обещава, че справедливостта ще възтържествува.

Парс пита Ерен колко според него струва наемането на наемен убиец. Ерен дава подробна информация за типичните разходи за наемане на наемен убиец, като разкрива, че тарифите могат да варират значително. Кюнейт бързо се намесва, за да защити Йекта, като твърди, че размерът на изтеглените пари не е свързан с идеята за наемане на убиец. Парс отхвърля защитата на Кюнейт.

Вижте също..

Утре (12-ти юли) в “Ти разкажи, Черно Море” Назар се опитва да накара

admin

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 28 (Ето какво ще видим)

admin

Утре в "Ергенът": Евгени се жени, Състои се последната Церемония на розата, на която става ясно (10 май)

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (4 август)

admin

Утре (13-ти юни) във “Вятърничав” Азат взима пистолета си

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy