Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 237 – Малти Деви поставя ултиматум на Анупама!

Анупама се отбива при Малти, която обсъжда с нея очакванията си, докато Накул показва раздразнението си. Лила разговаря с Доли, изразявайки притеснението си, че Анупама се привързва прекалено много към Малти, която ѝ е възложила значителна отговорност. Доли съветва Лила да приеме момента на радост, но Лила остава скептична, опасявайки се, че щастието ще бъде краткотрайно, след като пристигне Димпъл.

Кавия моли Ванрадж да спре да бъде прекалено грижовен, но той настоява, че действа от искрена загриженост. Тогава Анупама решава да донесе вода за Малти, но Накул ѝ се развиква, че Малти е избрала Анупама вместо него. Малти защитава Анупама, заявявайки, че тя е заслужила, което огорчава Накул.

Ануж и Анкуш излизат на сцената, за да разкрият изненадата, която са планирали, като намекват, че на събитието ще присъства известна личност. Паритош предполага, че това е някой известен човек, а Анупама предполага, че може да е Кумар Сану. Когато Кумар Сану пристига и започва да пее, Анупама му благодари, че е изпълнил любимата ѝ песен. Кумар разкрива, че Анудж го е помолил да пее за Анупама.

Вижте също..

Сейран разкрива тайната на Халис и напуска Имението

admin

"Пожари" – нов сериал от 5 юни по bTV

admin

"Наследство": Зия е наръган с нож от; Яман изгаря (2 юни)

admin

Утре в "Доктор Чудо": (22 май)

admin

„Преплетени съдби“, еп. 25 (Diema Family)– какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy