Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“, еп. 46 – Истината за смъртта на Енгин!

Джейлин говори по телефона, за да потвърди пристигането на кораб от Хаити, с който уж пътува баща ѝ. Тя съобщава на майка си добрата новина, като казва, че корабът ще пристигне след три дни. Междувременно Метин разпитва сина си Чинар, като гневно изисква отговори за тялото, намерено в багажника на колата, в която е бил. Чинар отрича да знае каквото и да било, но Метин не му вярва и все повече се разстройва.

Парс и Ерен оглеждат тялото, намерено в Парс предполага, че тялото е или на дребен човек, или на дете. Джейлин пристига, озадачена как племенницата ѝ Парла се е забъркала с другите заподозрени. Ългаз разкрива, че Парла, Чинар, Тугче и другите са били заловени заедно с тяло в багажника Джейлин е в шок.

Айлин и Гюл спорят за решението на Айлин да се разведе със съпруга си. Гюл се опитва да се намеси, но Айлин настоява, че има право сама да направи своя избор. Тя се надява, че баща ѝ ще я подкрепи, когато се върне.

Йекта е освободен от затвора и изразява облекчението си, че най-накрая е на свобода Помощникът му Кюнейт му казва, че по делото са се появили нови доказателства, и Йекта няма търпение да разбере какво е довело до внезапното му освобождаване. Йекта се връща вкъщи и се обръща към съпругата си Лачин със снизходителен тон и ѝ дава заповеди. Лачин е загрижен дали Йекта знае за показанията, които е дала.

Вижте също..

Йозге Йоздер – майка на 43

admin

Утре (10-ти декември) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

„Наследство“ еп.185 (NOVA) – какво ще се случи…

admin

“Наследство”: Юсуф попада в жестоки ръце

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 186: Ще се откажели Халил от мечтата си… от Мелек?

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy