Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“, еп. 47 – Шокираща истина за тялото в колата!

Тугче е уплашена. Ерен я успокоява, че истината ще възтържествува, проявявайки защитно отношение. Той обещава да работи с нея за разрешаване на ситуацията. Тя го прегръща. Пристига Фатих. Избухва остър спор, в който Фатих ругае Ерен и отказва да отстъпи. Тугче разкрива, че Ерен е нейният биологичен баща.

Ългаз изразява решимостта си да не се отказва от връзката им на Джейлин. Той признава, че и двамата трябва да се променят, като набляга на честността като основа за съвместното им бъдеще.

Парс и Ерен, с помощта на Метин, се заемат да открият какво се е случило с групата приятели. Бащата на Ългаз се опасява, че тялото е на Зафер и че някой им е заложил капан. В крайна сметка обаче се оказва, че обгореното тяло е на млада жена на име Пинар и че Сердар е единственият отговорен за случилото се. Ядосан, че “приятелите” му са освободени, а той е задържан, Сердар се обръща към Йекта да го представлява.

Джейлин е много развълнувана и щастлива, защото вярва, че корабът на баща ѝ ще пристигне след няколко дни, но това е измама, организирана от Мердан, за да заблуди.

Вижте също..

„Почукай на вратата ми“, еп.70 – какво ще се случи…

admin

Днес (26-ти април) в “Мрежа от лъжи” Дидем си спомня, че

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лейди открива баща си, но той я гони (22 март)

admin

„Семейството“, сезон 2, еп. 7: Девин се връща в имението на Сойкан!

admin

Утре (01-ви октомври) в “Три сестри” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy