Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Скъпа мамо“, еп. 133 – Мелек спасява Зейнеп!

Мелек се връща в имението след като е спасила Зейнеп от Рустем. Асуде се притеснява за нея, тъй като Мелек е била ранена при сблъсъка с престъпника. Зейнеп започва да разказва как този мъж се е приближил до нея в парка и ѝ е предложил да бъде неин приятел. Първоначално те са се забавлявали, но когато Зейнеп е искала да се прибере вкъщи, Рустем не ѝ е позволил. Мелек се радва, че е в центъра на вниманието, но се прави на скромна, като подчертава, че най-важното е, че тя и Зейнеп вече са добре.

Рустем започва да търси информация за Мурат и семейството му. Спомня си, че Зейнеп му е показала снимка на родителите си и с изненада е видял Назлъ на нея. Когато Зейнеп му казва, че майка ѝ се казва Джемре, Рустем не може да повярва на невероятната прилика между Назлъ и Джемре и осъзнава, че има нещо странно.

На следващата сутрин Мурат започва да разпитва майка си за състоянието на Мелек. В този момент самата Мелек влиза в хола и казва, че е добре. Тя е дошла да се сбогува, тъй като не иска да остава толкова дълго в имението като гостенка. Асуде и Мурат молят Мелек да остане, но тя отговаря, че не иска да бъде в тежест и че тя и дъщеря ѝ трябва да се приберат в собствения си дома.

Вижте също..

Тази седмица в „Откраднати мечти“

admin

„Златно момче“ – финал: Суна: „Сейран умира!“

admin

Утре в "Доктор Чудо": Мухсин е бил (31 юли)

admin

Неслихан е готова да отстъпи Мурат на Дамла

admin

Днес (26-ти април) в “Мрежа от лъжи” Дидем си спомня, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy