Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 240 и 241 – Нови раздори и изненади!

Анупама моли Ануж да се грижи за Мая, като подчертава, че тя има нужда от него. Ануж се съгласява да направи всичко, което Анупама иска, и иска една последна среща, преди тя да си замине. Анупама си тръгва, получавайки обаждане, което я зашеметява.

Лила разказва, че е предупредила Анупама за Мая, но е била пренебрегната. Паки критикува Анупама, че привлича егоистични хора, а Паритош се съгласява. Димпъл поставя под съмнение подигравката на Пахи, а Пахи я затвърждава, обвинявайки Димпъл, че е забила нож в гърба на Анупама. Димпъл контрира, че Пахи се държи така заради липсата на внимание от страна на Адхик. Самар моли Димпъл да не преминава границата, а Димпъл казва на Самар да контролира Пахи вместо нея, твърдейки, че Пахи е тази, която търси внимание и е по-драматична от Мая, която е психично болна. Пахи настоява, че Мая симулира заболяване, което води до нови спорове между Димпъл и Пахи. Кинжал и Лила се намесват, за да прекратят спора.

Ануж вярва, че състоянието на Мая засяга Ану, и решава да потърси подходящо лечение за нея. Канта се обажда на Анупама, критикувайки действията на Мая и обвинявайки Ануж. Анупама моли Канта да не обръща внимание на поведението на Мая и ѝ съобщава, че трябва да отиде в къщата на Шах. Канта предупреждава Анупама да остави Лила да се занимава с домашните дела, но Анупама настоява, че Самар и Димпъл са част от нейното семейство. Тя моли Канта да ѝ приготви сладкиши.

Лила нарежда на Пахи и Димпъл да напуснат дома ѝ. Димпъл отказва да си тръгне и се държи лошо с Лила. Димпъл обвинява Лила, че създава проблеми в къщата. Димпъл отстоява позицията си на настояща снаха и отказва да мълчи.

Вижте също..

„Златно момче“, еп. 140 и 141 – Ще успее ли Ферит да си върне Сейран?

admin

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 44

admin

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 32

admin

Netflix с документален минисериал „Деп срещу Хърд“

admin

“Моите братя и сестри”, еп. 5 и 6 – Акиф получава мистериозно съобщение!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy