Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Моите братя и сестри”, еп. 3 и 4 – Семейство Ерен на улицата!

След смъртта на родителите си Кадир поема отговорността за братята и сестрите си. Младият мъж е готов на всичко, за да осигури бъдещето на семейството си. Йомер казва на братята си, че ще спре да учи и ще започне да работи, за да изкарва пари. Но Кадир му казва, че не може да направи това и че трябва да спази обещанието, което е дал на баща им да стане лекар,. Той също така казва на Асие, че трябва да продължи образованието си и обещава, че той ще се грижи за тях.

Сузан вярва, че тя и Акиф са причините за катастрофата, при която Хатидже е загинала, и споделя това с любовника си. Тя иска двамата да помогнат на децата, които са останали сираци, тъй като се чувства отговорна за случилото се. Акиф твърди, че е било просто злополука и казва, че не трябва да се чувстват виновни за смъртта на Хатидже.

Сузан не може да се справи с чувството за вина и смята, че трябва да прекрати връзката си с Акиф. Тя вярва, че ако Хатидже не ги беше заварила заедно и не се беше качила в онази кола, катастрофата, която ѝ коства живота, нямаше да се случи. Акиф не иска да приеме, че връзката им е приключила.

Вижте също..

Йозгю Кая и Ерен Йорен на романтична почивка в Париж

admin

Утре във "Вятърничав": Реян и Миран разбират за писмото на Хазар (18 септември)

admin

“Златно момче” Ферит ще бяга в Ню Йорк, Сейран решава да се върне в бащиния си дом

admin

Афифе е бясна , че има недостойна снаха

admin

Утре във "Вятърничав": (4 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy